vrijdag 26 april 2019

Zendergestuurde klok

Wandklokken tegen lage prijzen. Bestel hier klokken online. Klokken voor lage prijzen online. Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen!

Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Het assortiment radio controlled klokken , ook wel zendergestuurde klokken genoem beschikken over een uurwerk die werkt op een atoomklok. Deze atoomklok die in de buurt van Frankfurt staat zendt signalen naar de radio controlled klokken. U heeft geen omkijken meer naar deze radio gestuurdeklokken.

Alleen een batterij is nodig. Werkt op de seconde nauwkeurig. Stelt zichzelf in op zomer- en wintertijd. De tijd wordt dagelijks automatisch goed ingesteld. Als de klok nu steeds op dezelfde foute tijd terecht komt dan is dat zeker het geval.


Junghans hebben intern detectie van de werkelijke wijzerstand. Super mooie (groot formaat!) Rcc klok welke automatisch de jui. Nieuw Ophalen of Verzenden. Fijne, stille klok , welke correct de tijd aangeeft doordat deze zendergestuurd is.


De klok is zo goed als stil, alleen wanneer je geen enkele andere apparatuur aan het staan, hoor je een hele zachte tik. Balance Time DCF zendergestuurde klok. Deze DCF-gestuurde klok toont de datum, weeknummer en vochtigheidsgraad. Klok kopen Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt.


De meeste radiografische klokken maken gebruik van radiosignalen die door stations op de aarde worden verstuur laag in het langegolfbereik.

Grote collectie digitale klokken! Digitale klokken tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Altijd de beste deal voor jou.


Shop direct online op beslist. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Dankzij het stijlvolle design past deze klok goed in elke kamer. Beschikt over een alarmfunctie. Ruim 8klokken en 3barometers zijn direct uit voorraad leverbaar of worden gratis bezorgd door heel Nederland en België.


Uitvoering DCF-77-ontvangst Handmatige instelmogelijkheid Incl. De zendergestuurde klok beschikt daarnaast over alarmtijden en een snoozefunctie. Radio gestuurde klokken van AMS. Deze ontvangt de tijd via een radiografisch signaal - het DCF-signaal - vanuit de atoomklok in Frankfurt. Een radiografische klok is een klok die via radiosignalen wordt gelijkgezet.


Daardoor wijkt een radiografische klok nooit meer dan enkele milliseconden af van de tijd. Met een radiogestuurde klok , ook wel DCF- klok genoem ben je dus verzekerd van een nauwkeurige weergave van de tijd. Bij een korte, langere of permanente ontvangststoring zal een DCF-gestuurde klok op het ingebouwde kristal verder lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts