dinsdag 30 april 2019

Gordijnen extra breed

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!

Ben je helemaal hierheen gescrolld om over extra brede gordijnen te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene extra brede gordijnen materiaal is katoen.


Extra brede rolgordijnen tot meter breed. Met verstevigd systeem speciaal om deze grote afmetingen aan te kunnen. Keuze uit meer dan stoffen.


Dit kettingbediende rolgordijn is uitgevoerd met een aluminium buis van 61mm doorsnede en wordt geleverd voor afmetingen tot 420cm breedte. De universele montagesteunen kunnen worden toegepast voor wand en plafondmontage.

De extra solide montagesteunen zijn van metaal en zijn voorzien van een kunststof afdekkap. Ik ben op zoek naar kant en klare gordijnen die extra breed zijn. Enig idee of iemand weet of deze bestaan ergens?


Ik zie namelijk alleen de standaard maat van ca. Het is veel mooier als de gordijnen ook nog een beetje plooien en niet zo strak trekken. Op maat laten maken is gelijk zo duur.


De stoffen in de categorie Kamerhoge decostoffen kunnen ook gekanteld worden verwerkt, zodat u bijv. Kant-en-klaar gordijnen kun je zelf makkelijk ophangen, je hoeft ze alleen nog op maat te maken indien nodig. Het enige wat je vooraf hoeft te doen is de juiste maat en ophangsysteem bepalen. Wil je een gordijn met plooien?


Dan hangt deze vaak aan een rails. Een gordijn met ringen hang je aan een gordijnroede. Enkele plooi of een dubbele plooi. Ik denk dat je pakken van 280cm breed kan nemen.


De hoogte van de kant en klaargordijn is standaard 280cm of 180cm. Gordijnen , raamdecoratie, raambekleding.

Hoe je het ook noemt, er zijn verschrikkelijk veel manieren om je ramen te bedekken. We hebben bijna alle soorten en voor ieder budget. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen.


De perfecte gordijnen gevonden? Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Ideaal voor hoge ramen, het extra brede gordijn Scénario met oogjesafwerking in een mooie stevige stof van zuiver katoen. Een gamma gordijnen te mixen met de deco collectie Scénario.


Breed assortiment plissé gordijnen met hoge extra korting! Stoffen Online biedt een breed assortiment aan extra brede decoratiestoffen en levert snel en direct uit voorraad. Op deze manier loopt het gordijn vrij van de rail en hangt het een klein beetje boven de vloer.


Bestel uw stof extra breed op Stoffenwinkel. Ik zoek gewoon hangende gordijnen voor aan een stok. Met lussen of ringen maakt niet uit. Maar alle gordijnen zijn 1tot 145.


Goedkope gordijnen of gordijnstoffen kopen? De zoektocht naar gordijnen hoeft niet moeilijk te zijn. Wij maken de keuze voor gordijnen gemakkelijk.


Bij Kwantum vind je een breed assortiment aan gordijnstoffen waardoor er altijd een geschikt gordijn voor je bij móét zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts