woensdag 17 april 2019

Raindrop elho

Bespaar jezelf het gesjouw en bestel eenvoudig online! Vergelijk voor de laagste prijs. Kies uit 5producten vanaf € 80.


Elho De schoonheid van de natuur en hedendaagse architectuur is de inspiratiebron van de beeldschone pure collectie. De pure producten komen tot stand door het gebruik van een speciale techniek, het zogenoemde rotatiegieten. De producten worden daarna zorgvuldig met de hand bewerkt tot het gewenste eindresultaat bereikt is. Elho Regenton voor 16:00u? Elho Pure Raindrop - Oker bestellen?


Raindrop is a rain barrel that makes saving water really easy by providing a watering can that fills up automatically when it rains. This way, the user doesn’t have to fill the can with our precious tap water, but uses ‘free’ rainwater instead. With the small tap at the bottom of the barrel, the watering can can be refilled after using it. Met deze Raindrop waterton van Elho met ingebouwde gieter en tapkraan is uw tuin bewateren in een handomdraai gebeurd.


Raindrop elho

De Raindrop is zeer eenvoudig aan uw regenpijp te monteren. De Elho pure raindrop is een hippe trendy regenton van kunststof en heeft een inhoud van liter, wordt geleverd inclusief een gieter van liter. Daarnaast is het mogelijk om een tuinslang aan de regenton te koppelen. De regenton kan in de volle zon geplaatst worden, dankzij de UV filter zullen kleuren niet vervagen.


Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. ELHO Regenton Raindrop kunststof liter grijs. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Raindrop elho

Elho bloempot Pure soft brick wheels brbrbrbrEen stijlvolle basis met niveau. De pure brick heeft een prachtige, zuivere, hoge vorm met grote klasse. Een mooi design met rechte lijnen, dankzij de hoge vierkante vorm geschikt voor alle soorten beplanting of decoratie. Eenvoudig te beplanten dankzij de verhoogde bodem. Al jaren Ervaring Speciale beschermende verpakking Bestel nu online!


De Pure Raindrop regenton is naast een opvallend en trendy design een functioneel product voor in de tuin. De regenton heeft een inhoud van liter, wordt eenvoudig gemonteerd tussen de regenpijpen en vangt hierdoor al het regenwater op. Het overtollige water zal hij gewoon weer via de afvoer laten weglopen. Wanneer de kan gevuld is, gaat het overtollige water naar het waterreservoir. Wanneer ook het reservoir vol is, loopt het overige water weg via de regenpijp.


Met de kraan in de regenton vult u eenvoudig de gieter opnieuw. Naast het artikel elho elho pure raindrop oker bieden wij nog meer soortgelijke artikelen. Intratuin heeft een ruim aanbod Elho producten, kom naar één van onze winkels of bekijk het assortiment nu online. Pure raindrop regenton oker buiten liter van het populaire elho merk is een fantastische, vrolijke aanvulling op uw tuin!


Uit onze collectie potterie. Van het merk elho , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Potterie. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts