donderdag 18 april 2019

Primer voor betonvloer

Bekijk nu de mooiste primers. Voor dat ene momentje voor jezelf. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Let erop dat de ruimte waar je in werkt tussen de 5°C en 40°C is. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Open de koker door het plastic puntje aan de bovenkant met een mesje af te snijden tot aan de schroefdraad. Draai de spuitmond erop en snijd deze schuin af.


Zijn de scheuren of kieren smaller? Soms is een hechtlaag oftewel primer op een betonvloer echt noodzakelijk. Mocht u op zoek zijn naar concreet productadvies, eerst even dit: Vloeren-coatings. Scanofloor Uniprimer en de clearprimer. Dit zijn uitstekende betonverf primers met een buitengewone slijtvasthei die zorgt voor een stofvrije vloer.


Primer voor betonvloer

Niet alleen is de vloerprimer te gebruiken op zandcementdekvloeren, ook kunt u de primer gebruiken op steenachtige ondergronden, betonplaat, keramische tegels en meer. De vloerprimer, die geleverd wordt als flacon van 5l, verbetert de hechting, voorkomt luchtbellen en wateronttrekking, en zorgt ervoor dat stofdeeltjes worden gebonden. Trimetal Stelfloor Primer Acryl is een watergedragen, transparante hechtprimer voor binnen en buiten.


Wordt toegepast als primer voor zuigende betonvloeren , anhydriet- en cementdekvloeren. Verbetert de hechting en verhoogd het rendement. Het schilderen van een betonvloer biedt zowel esthetische – als praktische voordelen.


Een geschilderde betonnen vloer ziet er netjes uit en is makkelijker te reinigen dan een kale betonnen vloer. Een betonvloer kun je relatief eenvoudig zelf schilderen. Betonvloer laten plaatsen?


Vraag gratis advies en prijzen aan op maat. Het aanbrengen van een grondlaag of primer is in heel wat gevallen noodzakelijk voor het bekomen van een perfect eindresultaat. Zo geef je muur en plafond immers een goede basis voor de komende eindlagen.


De betonvloer moet goed droog zijn, dit kan soms lang duren 1cm dikte = week droogtijd in de regel. Maar met een klein opervlakte droogt het natuurlijk veel sneller. Voor het aanbrengen van de egaline altijd een primer aanbrengen, en voor tegellijm geld het zelfde. Welke betonreiniger kan je best gebruiken?


Hoe moet je de oude verflagen verwijderen zonder de vloer te beschadigen? Is er een primer nodig en welke primer moet dat zijn? Het zijn maar enkele vragen waar je bij het verven van een betonvloer komt voor te. Ondergrond en kleine reparaties van een betonvloer Dan gebruik je bijna altijd een primer om een goede hechting te krijgen.


Primer voor betonvloer

De scanofloor uniprimer is hierin erg goed. Hiermee ga je een zeer goede hechting aan en de zuiging van de beton vloer verdwijnt. Groot assortiment aan primers. Vandaag bestel morgen in huis!


Heeft mijn betonnen vloer een primer nodig? Maar u wilt ook goede garantie hebben voor een fraai en duurzaam resultaat wat jaren meegaat. Deze vragen worden vaak gesteld.


Meestal is een hechtlaag oftewel primer op een betonvloer echt noodzakelijk. Het wordt toegepast als impregneermiddel voor zuigende betonvloeren , anhydriet- en cementdekvloeren en als hechtlaag voor vloerencoatings. Een van de meest gebruikte primers in totale coatingsystemen. De primer verhoogd het rendement van de afwerklaag en is tevens toepasbaar als stofbinder voor vloeren. Speciaal voor doe-het-zelvers zoals jij, op basis van de beste kwaliteit.


Wij zorgen er met onze A-merken voor dat je kunt rekenen op niets minder dan het beste, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. Wil je de betonvloer verven in de woonkamer, gaat het om de keuken of wellicht de badkamer en de slaapkamer? Eenvoudig online bestellen. EGALISER-EN (PLUS) bij laag-op-laag egalisatie.


PRIMER BL wordt toegepast voor het aanbrengen van cementlijmen, vloer- en wandegalisaties. Vormt een hechtbrug op gladde en dichte ondergronden. Oplosmiddelvrij en geurarm. Gering spatten bij aanbrengen.


Hierdoor is de vloer al na ongeveer uur klaar voor egaline of zandcement. Egaliseren doe je met vloeibaar egaliseermiddel dat je zelf aanmaakt, (hoeveelheid is afhankelijk van de oppervlakte van de vloer). Kleinere oneffenheden kan je ook wegwerken met een egaliserende ondervloer.


Voor grote oneffenheden van een houten ondergrond kan het plaatsen van spaanplaten aangewezen zijn. U kunt een betonvloer egaliseren door ons laten doen maar wat zijn de kosten hiervan? Zij kunnen tegen een scherpe prijs per mde betonvloer egaliseren voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts