dinsdag 23 april 2019

Vlinder van glas

Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Korting op Vans Collectie. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland.

Dé webshop voor topmerken. Mooie gekleurde vlinders van glas. Leuk om uit te delen of als decoratie. Bestel deze vlinders in onze online cadeauwinkel.


Hier vindt u de leukste, handgemaakte geschenken van glas. De grootste keuze in Galileo thermometers, glasbloemen, glasbonbons, presse papiers, glassculpturen en meer. Glas hanger vlinder Glas hanger vlinder in metaal, mooie hanger gemaakt van gekleurd en, gedecoreerd glas dat is ingelijst in metaal.


Je zocht naar: vlinder in glas ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Deze vlinder van glas is een prachtige accessoire om in een gedenkobject of urn te hangen.


De vlinder heeft aan de achterzijde een glazen haakje, waardoor je deze eenvoudig kunt ophangen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onderaan de vlinder hangt een Swarovski kristal dat zorgt voor mooie regenboogjes als de zon erop schijnt. Vlinders staan symbool voor transformatie: de overgang van de ene fase naar de volgende.


Vlinder van glas – kleurige glazen vlinders : levendig en vol fantasie, dromerig en toch aanwezig. Klein of groot – een glazen vlinder is een kunstobject op zich, uniek en eenmalig. Vlinders van glas worden ook steeds vaker als groot symbool op een urn gebruikt. Glazen vlinder als urn of asdrager. Een vlinder in glasfusing kan aan een bestaande urn worden toegevoeg of je kunt in ons atelier een heel nieuwe urn bedenken ( van glas , RVS, hout of steen).


Trendy schoenen tegen superprijzen. De laatste lifestyletrends. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Suncatcher vlinder van glas en Swarovski kristal (tropisch) Een prachtige kleurige handgeblazen vlinder van glas , in felle, tropische kleuren.


Hoogte vlinder inclusief kristal: ca. In uur maak je eenvoudig zelf zo’n kleurige vlinder van cm.

Je krijgt vlak glas in de vorm van de vlinder. Dit glas beschilder je met gekleurd glaspoeder dat vermengd is met een vloeistof. Deze ‘verf’ breng je rechtstreeks vanuit het flesje aan op het glas.


Penseel of kwast heb je niet nodig. De vlinder is individueel en met liefde en aandacht gemaakt en is daardoor uniek en eenmalig. Deze glas steen is met zorg bij de vlinder uitgezocht. Ook de positie van de vlinder op de glas steen is met aandacht gepaald. Handgemaakte massief glazen vlinder , uitgevoerd in een heldere blauwe kleur.


Het lijfje is gemaakt van donkerblauw glas , tegen het zwart aan. In de vleugels zijn gele vlekken verwerkt. De vlinder van glas is 1centimeter bree centimeter hoog en 1centimeter lang.


Vlinders met en zonder windgong voor binnen en buiten, vlinders met waxine lichtje voor blijde en droevige plekjes en altijd met een gratis cadeau bij uw bestelling. Vlinder op een zelf gemaakte steen van glas De vlinders worden in de techniek glas fusing gemaakt. Ik werk echter ook in andere glastechnieken waaronder het “sandcasting”. In deze techniek maak je een mal in speciaal zand en in deze mal wordt heet glas gegoten. Het glas neemt dan de vorm van het zand aan.


Daarnaast bieden we ook steeds dierfiguren van glas aan, zoals vogeltjes van glas. Ook theelichtjes, klokken, horloges, lampen en kandelaars, spiegels en tuinobjecten behoren tot onze regelmatig wisselende glascollectie. Al deze producten hebben met elkaar gemeen dat ze ooit begonnen zijn als een vormeloze substantie van vloeibaar glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts