woensdag 24 april 2019

Muurplint wit

Muurplint wit

Misschien was iemand je al voor. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De plint heeft een lengte van 240cm, een hoogte van 55mm en heeft een diepte van 12mm na montage.


Muurplint wit

Denk dan eens aan witte , hoge plinten. Voor de meeste vloeren uit onze collectie hebben we bijpassende plinten, maar je kunt natuurlijk ook spelen met kleuren en kiezen voor een totaal andere kleur. Van plakplinten en MDF plinten tot plinten van laminaat of het merk CanDo , je vindt ze allemaal in je dichtstbijzijnde GAMMA-bouwmarkt of hier online.


Deze CanDo muurplint wit eiken nr. Neem contact op met je bouwmarkt. Zijn uw kozijnen en deuren wit dan is uw plint dat ook. Wilt u de plint in de kleur van de muur, dan is het mooi als u de plint in hoogglans lak aflakt en de muur in een matte verf zet.


U zult zien wat voor een verrassend effect dit geeft. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn. Omdat niet elke vloer hetzelfde is zijn er verschillende soorten plinten en lijsten. Zo heb je witte MDF plinten en lijsten maar ook zijn er plinten en lijsten met een houtstructuur. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen.


Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten. Plakplinten bevestig je snel en gemakkelijk met de zelfklevende strook. Wij hebben de goedkoopste vochtwerende MDF plinten. Zo te monteren bij afbouw: Doordat deze MDF plinten zijn voorgelakt is overschilderen niet direct noodzakelijk. Dit is tijdwinst bij afbouw.


Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Schuren is niet noodzakelijk. Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden.


Muurplint MDF gegrond 55x12mm wit 244cm. A way to render the header. CanDo levert decoratieve plinten in diverse stijlen: van klassiek tot modern, van romantisch tot strak. Je zal zien dat je inrichting door het gebruik van muurplinten met kabelgoot een stuk opgeruimder en rustiger zal ogen.


Muurplint wit

Onze flexiplinten zijn verkrijgbaar in verschillende dessins, van hoogglans wit tot donker eikenhout. Voor iedere smaak en woonstijl hebben wij een passende muurplint. Bekijk hier al onze muurplinten met kabelgoot. Vacuüm lakken is een nieuwe methode, dat hetzelfde effect heeft als voorheen twee keer aflakken. Alle soorten pllinten en alles om je vloer te leggen vind je op IKEA.


Voor een mooi afgewerkte ruimte van hoge kwaliteit. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Plint MDF gelakt wit mm.


Controleer je e-mail adres. Met de uiteenlopende modellen die we u kunnen bieden is er voor elk wat wils. Tevens is ieder model verkrijgbaar ini diverse diktes en hoogtes zodat onze muurplinten voor iedere denkbare vloer en ruimte geschikt zijn.


Wij leveren MDF-plinten in alle soorten en maten. Of u nu een modern of klassiek interieur hebt, wij hebben altijd een plint die past bij uw interieur. Wij geven je graag een advies op maat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts