vrijdag 5 april 2019

Nesling rolgordijn aanbieding

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bestel uw Rolgordijn online. Kies uit producten vanaf € 1100. In een handomdraai bij u geleverd.


Nesling rolgordijn aanbieding

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Je eigen ideale schaduwplek met de schaduwdoeken van Nesling. Hoogwaardige producten en tot UV bescherming. Standaard gaan de rolgordijnen tot een maximale uittrekbare lengte van 2. Met de bijgeleverde montage instructie hang je het Coolfit Rolgordijn eenvoudig op. Het coolfit rolgordijn van nesling in de kleur antraciet komt uitstekend van pas bij een afdak, balkon of pergola.


Ideaal tegen laaghangende zon. Nesling Coolfit rolgordijn 1x 2antraciet. Zorgt tevens ook voor beschutting en privacy. Verkrijgbaar in verschillende formaten en meerdere kleuren, dit is de kleur antraciet.


Nesling rolgordijn aanbieding

Met het Coolfit rolgordijn antraciet kunt u ieder moment van de dag heerlijk buiten zitten! Het rolgordijn beschermt u tegen de laagstaande zon in de vroege en late uren en zorgt daarbij voor extra privacy en beschutting. Door de moderne vormgeving van het rolgordijn werkt het gordijn tevens als een stijlvolle accessoire op uw terras. De inspiratie daarvoor kwam uit Australië en Nieuw Zeeland waar deze doeken al langer werden gebruikt.


U kunt de rolgordijnen het hele jaar buiten laten hangen. De stof van het gordijn is wat grover geweven zodat u er wel doorheen kunt blijven kijken en toch beschermd wordt tegen de zon. Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra leuk. Bekijk het hele afgeprijsde aanbod van Rolgordijnen hier! Handige Rolgordijnen kopen?


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Wij bieden u een ruime keuze Coolfit rolgordijnen in diverse kleuren en afmetingen. NESLING Rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Er is veel mogelijk in maatwerk. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Kunt u uw wensen niet kwijt in de berekening op deze website dan houdt dat niet altijd in we het niet kunnen maken.


Er zijn echter beperkingen Er zijn ook grenzen aan wat we kunnen en willen maken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een terras, serre, balkon, pergola of overkapping. De rolgordijnen zijn een stijlvolle accessoire en bieden een decoratieve oplossing tegen laaghangende zon en beschermen u ook tegen wind en regen. De bediening van het rolgordijn kan zowel links als rechts geplaatst worden.


Tevens kan het rolgordijn zowel “in de dag” als “op de dag” gemonteerd worden. De maximale breedte van een rolgordijn , inclusief ophanging, is 296cm Bij een breedte groter dan 296cm meter kunt u meerdere Coolfit rolgordijnen naast elkaar hangen. Schaduwdoekplaza is de online winkel voor onder andere schaduwdoeken, Rolgordijnen , Pergola’s, Harmonicadoeken en bevestigingsmateriaal.


Nesling rolgordijn aanbieding

Zelfs voor een karabijnhaak en kunt u bij ons terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts