maandag 22 april 2019

Kamerplanten groothandel

Zoek naar kamer planten op de nieuwe KensaQ. MEERgroothandel is de plantengroothandel waar u een ruim assortiment planten kunt inkopen. Denk hierbij aan groene en bloeiende kamerplanten , eenjarige en vaste tuinplanten, maar ook pootgoed en boomkwekerijproducten.


Tevens zijn er diverse mooie seizoensproducten leverbaar. Wij zijn dan ook een groothandel voor de bloemisterijen, hoveniers, interieurbeplanters, tuincentra en andere groene wederverkopers. Kamerplanten is de tweede grote tak van onze activiteiten.

Wij hebben dagelijks groote vooraad die online te bestellen is vanaf een tray. Vandaag nog kan afhaald worden. In overleg kunnen wij het ook versturen.


Grote planten tot zelfs meter hoog behoren ook tot de mogelijkheiden. Planten voor professionals. Ontdek ons volledige assortiment. Ook populair zijn de boompjes (of bomen) voor binnen.


We kunnen volume bundelen zodat we efficiënt aan elke wens kunnen voldoen, zoals grootschalige acties voor retail, ketens van tuincentra, bouwmarkten en uiteraard de gespecialiseerde groothandel.

In ons assortiment kamerplanten op stam vind je de leukste planten en boompjes met diverse maten stammen. Ontzorgen van de klant is onze kracht. Tot op het schap in de winkel en tot uiteenlopende vormen van toegevoegde waarde. GROEN-Direkt het actuele plantenaanbod van honderden kwekers samen op de handelsbeurzen.


U kunt de planten hier zelf voelen, zien en ruiken. De kunstplanten webwinkel Deco Greens met het grootste assortiment kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen nep planten voor zakelijk en particulier op. Een greep uit ons assortiment. Ze worden dagelijks met ons eigen transport aangeleverd. Groene kamerplanten De mooiste en grootste groene kamerplanten ,. In onze planten groothandel in Venlo bieden wij op meer dan 9. Grote kamerplanten en grote plantenpotten, eye catchers in uw interieur of kantoor!


Chicplants biedt u full-service bij de aanschaf van uw luxe en grote kamerplanten , grote plantenpotten en planten in potten. Je denkt bij kamerplanten misschien niet zo snel aan bloembollen, maar sommige bloembollen lenen zich uitstekend als kamerplant voor in vensterbank zoals amaryllissen, crocussen (in een special crocus pot), hyacinthen op pot of op een glas en paperwhite narcissen. Wij bezorgen gratis vanaf €4- op de dag die jou schikt.


Zowel particulier en zakelijk kunnen we jou van dienst zijn. Binnenplanten geven zuurstof af en zorgen voor een prettige atmosfeer in huis. De meest populaire kamerplanten zijn de makkelijke kamerplanten zoals de cactus en vetplanten, maar ook de pannenkoekplant blijft mateloos populair.


Nederlandse assortiment miniplanten voor groothandels en retailers in levend groen.

Wij garanderen onze klanten dagverse levering van kwalitatief hoogwaardige miniplanten van de beste kwekers middels een geavanceerd e-commerce platform. Natural World is de specialist in bijzondere planten, kruiden, specerijen en zaden uit allerlei werelddelen en klimaten. Bloemen en planten groothandel Van Dijk Bloemen Webshop Login Direct toegang tot onze webshop!


GebruikersnaaWachtwoord: Nog geen inlog?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts