woensdag 24 april 2019

Ingewerkte plinten

Vanaf € 1gratis thuisbezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Ingewerkte plinten zijn ondertussen een vaste waarde geworden in de totale interieurinrichting omdat de profielen een high end afwerking garanderen.


De invisiplint, “de onzichtbare plint ”, biedt hiervoor de perfecte oplossing. Dankzij deze vlakliggende of ingebouwde plinten bereik je nu het strak en minimalistisch resultaat die je van jouw woning verwacht. Plinten tegen de laagste prijzen.


Met ingewerkte aluminium plinten bekom je de eigentijdse look waarvan je droomt. Je kunt de plinten laten plaatsen door een plaatsingsploeg, maar je kunt er ook zelf mee aan de slag.

Check zeker ook de technische fiche voor jouw plintprofiel. Om je betonvloer zo strak mogelijk over te laten lopen in je muur kan je ervoor kiezen ingewerkte plinten te plaatsen. Door een uitsparing in het plakwerk te voorzien krijg je zo geen opstaande rand meer van de plint. Deze opening kan ook gevuld worden met houten plinten of kunststof plinten.


Eindelijk heb je dé perfecte gietvloer gevonden voor je woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer. Dan is een ingewerkte plint de oplossing. In het stucwerk van de muur wordt een uitsparing gemaakt waar de plint in wegvalt. Als je de plint vervolgens ook nog in dezelfde kleur als de muur schildert, dan valt hij helemaal niet meer op.


Tegelijkertijd profiteer je wel van de beschermende functie. Ze beschermen niet alleen het pleisterwerk op de muur maar hebben ook een uiterst decoratieve functie. Gietvloer met ingewerkte plint. Onze aluminium plinten zijn leverbaar in diverse hoogtes en afwerkingen.


Je vindt hier het volledige aanbod aan aluminium plinten in de verschillende bewerkingen. Het ene model is gemakkelijk te lijmen, terwijl een ander model weer gemakkelijker monteert door middel van muurdragers. Bij het X2systeem kunt u met ingewerkte plinten de deur de volledige 90° laten.


Scharnieren zijn in dat geval het liefst helemaal ingewerkt , technieken. Deze ‘onzichtbare’ aluminium plinten zijn verkrijgbaar in twee.

Zijn jullie tevreden van de ingewerkte plinten ? Wij gaan voor een antraciete polybeton en twijfelen nog of we kiezen voor. Wij zijn fabrikant en leverancier van o. MDF- plinten , houten plinten , overzetplinten, gelakte plinten , RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit. De plinten verbinden de vloer en de muur als het ware. En met plinten kan je een bepaalde stijl creëren. Lees hier meer over plinten bij een gietvloer.


Een gietvloer is een vloer waarbij je uit onwijs veel soorten plinten kan kiezen. Dit zijn momenteel de populairste soorten plinten : De ingewerkte plint. Een hoge plint benadrukt de hoogte en de lengte van een ruimte.


Voor verschillende voorbeelden kunt u kijken op de plintenfabriek. Toch wordt er bij een gietvloer meestal gekozen voor een strakke, moderne plint , om het karakter van de vloer te benadrukken. Deze pin is ontdekt door Carine Esprit. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Vaak gebruikt in de keuken. Soms worden deze ingewerkt in het pleisterwerk. Inox plinten : Steeds meer gebruikt in vooral modernere woningen. Zeer degelijk en een strakke afwerking.


Bij een ingewerkte plint wordt er in het stucwerk een uitsparing gemaakt waar de plint in verwerkt wordt. Hoge plinten zijn de laatste tijd erg populair. Hierdoor zijn MDF- plinten een voordelig alternatief voor houten plinten. Het MDF dat wij inkopen voor het produceren van onze plinten heeft de hoogst verkrijgbare persing.


Dit betekent dat onze plinten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Onze MDF- plinten hebben een hoge stootvastheid en zijn vochtwerend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts