maandag 15 april 2019

Toilet doorspoelen met regenwater

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Koop vandaag nog een Toilet.


Alle merken en materialen vind je bij beslist.

Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Kwaliteit voor Ieder Budget! WC doorspoelen met regenwater en een regenwatersysteem.


Om ervoor te zorgen dat u voortaan het toilet spoelt met regenwater , hebt u een regenwatersysteem nodig. Zo’n installatie zorgt voor de opvang van regenwater. Dit gaat veelal via de goot en een pijp.


DIY: Flush your toilet with rainwater.

This week: how you can make a clever toilet -flushing system using a rainwater. TIP – I have had a waterbutt on my roof for watering the plants for years now. Regenwatersysteem voor wc doorspoelen met regenwater. Technisch gezien is het niet zo ingewikkeld om over te schakelen op regenwater. Uw toilet moet dan worden aangesloten op een regenwatersysteem dat de opvang van regenwater verzorgt.


Het water wordt gefilterd en bewaard in een reservoir. Alleen al voor het doorspoelen van je toilet. Hiervoor kan heel goed regenwater gebruikt worden. Daarnaast ben je heel duurzaam en milieubewust bezig als je regenwater gebruikt in je huishouden. De wc doorspoelen kost je liter drinkwater per keer.


Gemiddeld is dit liter per huishouden per dag. Bij de winning van drinkwater komt COen methaangas vrij. Voor toiletspoeling kan heel goed regenwater gebruikt worden. Tijdens een flinke hoosbui valt er soms zoveel water dat het riool het niet meer kan afvoeren.


En dat terwijl we ons toilet doorspoelen met vers kraanwater. Dat kan slimmer, dacht Gijs Doeglas. Hij bedacht daarom een gaaf systeem om met regenwater zijn toilet door te spoelen.

Met een pompje kun je het dan van de tank oppompen naar je toiletten en de wasmachine. Ook in bestaande bouw is er bijna altijd wel een oplossing. In Amsterdam staat een oude school waar alle toiletten worden doorgespoeld met regenwater.


Water besparen met regenwater. Waar veel mensen niet direct aan denken is het hergebruiken van regenwater. Hoi, ook wij hebben een regewater aansluiting op ons toilet van het gastenverblijf Daar komt bij dat regenwater zacht is en top voor machines, want daar is tevens een aftakking voor gemaakt Wij hebben het systeem jaar geleden afgenomen bij rvstotaal. Super werkend en ik kan het iedereen aanraden. Zo kunt u met het regenwater de toilet doorspoelen , de was doen, de auto wassen, de ramen zemen maar ook de tuin sproeien.


Hangende, Staande of Douche WC's. Besparing van schoonmaakmiddelen door minder kalkaanslag in het toilet. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Het werkt, het is goedkoper en je ziet het verschil echt niet met kleding die gewassen wordt met leidingwater.


Overlast van regenwater is eenvoudig op te lossen met Permapack. Dit zijn kleine, maar oersterke infiltratiekratten. U kunt er het regenwater in bufferen, het laten weglopen (infiltreren) in de grond of met de Permapack het regenwater transporteren naar een andere plek. Als je tijdens de bouw zo n instalatie laat aanleggen vallen de kosten reuze mee. Een kennis van mij heeft zoiets gedaan met de opvang van regenwater.


Hij gebruikt het water voor douche, toilet en tuin en het bevalt hem prima. Of je ook werkelijk uit de kosten kan komen door zo n systeem weet ik niet precies. Het zou mooi zijn als nieuwe wijken voorzien worden van “grijs” waterleidingen ( regenwater ) en drinkwaterleidingen. Want is toch eigenlijk absur dat we het toilet doorspoelen met drinkwater.


We moeten investeren in de toekomst. Het hoeft niet duur te zijn, maar wel duurzaam. Beide met succes mooi wit te houden.


Ik gebruik de tabletjes omdat een druppel javel lelijke plekken kan maken en je dit met een tablet niet tegenkomt. Dit lost op in het water en trekt de hele nacht. Alle leidingen moeten gescheiden zijn. Is je regenwater op, kies dan voor een veilige methode om het bij te vullen. HOE KAN IK REGENWATER GEBRUIKEN?


Om regenwater te gebruiken voor je toilet of wasmachine, heb je een speciale installatie nodig. Optie 2: Het toilet doorspoelen. Ook je toilet doorspoelen kan eenvoudig met regenwater. Je zult hiervoor uiteraard wel het toilet aan moeten sluiten op de tank waarin je het regenwater opvangt.


Hoewel dat misschien even een klusje zal zijn, is het zeker de moeite waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts