maandag 8 april 2019

Plinten kniptang

Plinten kniptang

Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Ideaal voor een nette afwerking van je plinten. Met deze plintenschaar is het op maat knippen of het in verstek knippen van een plint zeer eenvoudig. Sencys verstekschaar voor het knippen van plakplinten tot in een hoek van maximaal graden. Beveiligd met blokkeerhendel. Aangeraden wordt de plinten nog maal te schilderen.


Nadat je zelf een vloer gelegd hebt kan je de vloer afwerken met plinten of lijsten. Plinten kniptang met verstek. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn.


Nijptangen gebruik je vooral om spijkers uit te trekken, maar zijn ook geschikt om draad bij elkaar te draaien en door te knippen. Met een kniptang knip je diverse materialen door, zoals ijzer- en koperdraad en plaatmateriaal. De combinatietang is een universele tang, waarmee je eenvoudig iets vastpakt, buigt of knipt. Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen.


Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.


Morgen al in huis vanaf €3. Kies uit producten vanaf € 395. Plakplinten zorgen voor de laatste afwerking van je laminaatvloer. De plakplint is een platte plint die je direct op de laminaatvloer kunt bevestigen dankzij de zelfklevende strip. Je maakt de plinten gemakkelijk op maat met een speciale kniptang voor plinten.


De kniptang met zijn verstek kan perfect hoeken van tot graden knippen. Voor het maken van hoeken beschikt een plintenschaar over een verstelbare aanslag. Hierdoor passen de geknipte plinten in de hoeken altijd perfect tegen elkaar en heb je nooit last van vervelende en lelijke kieren.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor kniptangen aanbied. Handig en snel in gebruik. Een handig stuk gereedschap is een plintenknipper.


Een nette afwerking is zeker bij een plint de moeite waard. Hoewel deze kleine latjes niet direct in het oog springen, is het toch mooi als ze strak tegen de wand zitten en in verstek zijn gemaakt. Geschikt voor plakplinten met een houten drager. Geef je vloer een mooie afwerking met rondom plinten.


Plinten kniptang

In deze video onze kluscoach laat zien hoe je plinten bevestigt. Meer informatie en advies? Bij het lijmen van plinten kun je voor extra stevigheid de vast-los-vast methode gebruiken.


Hierbij plak je de plint (van kit voorzien) tegen de muur en trek je deze meteen weer los om de lijm vijf minuten te laten drogen. Vervolgens plak je de plint opnieuw stevig tegen de muur. Hieronder wordt uitgelegd hoe u zelf de plinten kunt aanbrengen en hebben wij tevens een instructievideo geplaatst waarin uitleg wordt gegeven hoe u zelf plinten met een kliksysteem kunt plaatsen.


Het plaatsen van de plinten is de laatste fase in het laminaatvloer leggen of parketvloer leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts