vrijdag 26 april 2019

Paarse verduisterende gordijnen

We zijn dagen per week open! Voordeelgordijnen, exclusieve gordijnen voor minder geld. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Paarse gordijnen bestellen.

Wij maken uw nieuwe gordijnen gratis op maat en zorgen dat deze binnen werkdagen bij u worden thuisbezorgd. Gordijnstof Rudy is ideaal voor de slaapkamer. Dankzij het verduisterende oppervlak geniet je ongestoord van een heerlijke nachtrust. Laat je gordijnen op maat maken bij Leen Bakker.


Verduisterende gordijnen in een mooie paarse kleur. Deze soepele gordijnen maken dankzij de verduisterende garen de kamer donker wanneer deze gesloten zijn. De gordijnen hebben voor de sier gehangen en komen uit een rookvrij huis.

Dit verduisterende gordijn in fuchsia kleur heeft een hoogte van 180cm en een breedte van 140cm. Het gordijn is gemaakt van 1 Polyester. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Deze gordijnen hangen mooi in de huiskamer, slaapkamer of kinderkamer! Naast normale gordijnen heeft onze website ook verduisterende gordijnen en velours gordijnen. Soorten raamdecoratie U kunt natuurlijk kiezen voor gordijnen die in harmonie zijn met wanden en vloerbekleding of juist in contrast hiermee. Ontdek ons assortiment verduisterende gordijnen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Maak van jouw huis jouw thuis. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Het gebruik van afval als hulpbron brengt ons een stap dichter bij een duurzamer toekomst. Door de oogjes aan de bovenkant kan je de gordijnen direct aan een gordijnroede hangen.


Elegante, hoge kwaliteit paarse gordijnen in onze online shop. Neem een kijkje op onze wit gordijn selectie, en kies je favoriet. We zullen het op maat gesneden!

Kant en klaar verduisterend gordijn lila van Today is een mooie soepel vallend gordijn. Het licht paarse kant en klaar gordijn geeft een nieuwe frisse look aan je huis. Het verduisterende gordijn is volledig gemaakt van polyester. De bovenzijde is afgewerkt met metalen ringen. Dit betekent dat deze gordijnen behalve vormvast, ook kleurvast zijn.


Jouw gordijnen zullen dus niet gaan kreuken of verkleuren. Hierdoor ben jij jarenlang zeker van een prachtig gordijn. Een paarse kleur werkt kalmeren en geeft een extra luxe tint aan jouw huis. Topkwaliteit kant en klare gordijnen tegen de laagste prijzen. Alle onze gordijnen zijn direct en snel geleverd uit eigen voorraad in nederland.


Bestel aanbiedingen direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts