donderdag 11 april 2019

Paint in the past verf

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen.


De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Deze kleuren komen uit vervlogen jaren en brengen de sfeer van toen weer terug in het hier en nu.

Romantische kleuren, maar ook kleuren uit oude boerderijen en kastelen. Dit heeft gezorgd voor originele kleuren boordevol sfeer. Kenmerkend voor dit merk zijn de bijzondere authentieke en warme kleuren die zijn samengesteld.


Deze zorgen voor de zo kenmerkende matte uitstraling. Met deze verf - en wasverwijderaar kunnen makkelijk alle oude resten weggehaald worden zonder daar veel moeite voor te doen. Painting The Past verf heeft een ongeëvenaarde kleurdiepte.


Het effect wat hier mee verkregen wordt zorgt voor een authentieke matte, poederachtige uitstraling. Bestel online of bezoek de locatie.

New Neutrals, veilig zonder saai te zijn, vertrouwd zonder in een dozijn te zijn. Het gaat hier om de verf die herinneringen oproept aan klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. De remover is een wit-achtige gel die in een dikke laag op het betreffende meubel aangebracht moet worden. Daarna kunt u de verf met behulp van een schuursponsje of plamuurmes eenvoudig verwijderen.


Indien de oppervlaktes sterk zuigen adviseren we eerst een laag te brengen vermengd met water. Wij zijn officiële dealer. Verwarmingen moeten koud geschilderd worden.


De verf is geschikt voor gebruik op kindermeubels. Let op: Doordat er veel krijt in de verf verwerkt is zal hij minder vloeien als een terpentine verf. Perfect voor binnenmuren en plafonds.


Bekijk meer ideeën over Verfkleuren, Muurkleuren en Muur kleuren. De muurverven zijn gebaseerd op de krijtverven van vroeger maar met de gebruikerseisen van tegenwoordig, goed dekken wasbaar, overschilderbaar en toch zeer mat. Meer dan 1historische kleuren krijtverf en lak, en alles is direct leverbaar.


Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. Toepasbaar op zowel muren als op meubelen (hout).


De onderlaag moet droog en stofvrij zijn.

Stone( painting the past ) Sikkens verf. Liter pot in de kleur van painting de past mat. Deep Earth op de muur en Evening Shadow op het plafond. Kiest u voor kleuren uit het verleden met een vleugje romantiek? De matte Emulsion (muurverf) geeft een poederachtige uitstraling met een krijtmatte look.


Zo is de krijtverf goed dekken reukarm, overschilderbaar, milieuvriendelijk en makkelijk reinigbaar. Over QUE SERA sfeervol wonen. Houd je van stoere, stijlvolle en sfeervolle meubels en accessoires? Dan ben je bij Que Sera aan het juiste adres.


Deze zijn verkrijgbaar in meer dan 1prachtige tinten. Uw wanden krijgen een stijlvolle rustieke uitstraling maar bovenal de garantie voor eten warme sfeer in uw woning! Als u de verf aanbrengt op de manier zoals beschreven staat heeft u er tot jaar plezier van.


Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart weet u precies hoe de verf opdroogt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts