maandag 15 april 2019

Sterrenprojector kinderkamer

Specialistisch advies nodig? Ruim assortiment kinderkamers. Bestel ook online bij Leen Bakker. Kinderkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De pastelkleuren zorgen voor een vrolijke, kindvriendelijke uitstraling. De baby sterrenprojector lamp is een leuk en uniek cadeau voor uw kind of baby.


De kinderlamp heeft een rustgevende werking en maakt de kinderkamer romantisch en sfeervol. Deze lamp mag daarom niet ontbreken op de baby- of kinderkamer. Dankzij de sfeerverlichting valt jouw oogappel al snel in slaap en behoren nachtangsten al snel tot de verleden tijd. Deze sterrenprojector is de musthave voor in de kinderkamer en het perfecte cadeau voor uw baby of kind.


Sterrenprojector Harry van Zazu.

Zazu sterrenprojector met muziek Ruby het konijn geeft een magische sterrenhemel terwijl het rustgevende geluiden afspeelt voor uw kindje. Door een sterrenprojector kinderkamer iedere keer voor het slapen gaan te gebruiken, maak je een rustgevend slaapritueel voor het kind. Tevens is een sterrenprojector kinderkamer ook nog een leuk item om te zien zoals de sterrenprojector Elmer.


De olifant Elmer draait in het rond terwijl de sterrenprojector kinderkamer draait en muziek maakt. Welkom bij Kidzsupplies, de webwinkel voor originele en kwalitatief hoogwaardige baby- en kinderkamer accessoires. Activeer met de huilsensor!


Er is ook nog een mogelijkheid om een rustig wiegenliedje te laten horen. De sterrenprojector geeft afwisselend drie kleuren licht (oranje, blauw en groen) of kan op kleur vastgezet worden. Playz Kidz sterrenprojector : slapen onder een sterrenhemel Met deze Playz Kidz sterrenprojector tover je de slaapkamer van je kind om tot een prachtige sterrenhemel.


Een kinderkamer hoort vrolijk en gezellig te zijn, net als je kind zelf. Zelfs de saaiste muren worden met deze lamp in een keer omgetoverd tot een prachtig gekleurde sterrenhemel. Ontdek ons unieke assortiment projectors. Vandaag bestel morgen in huis!


Verander uw baby- en kinderkamer in een magische sterrenhemel terwijl het rustgevende geluiden afspeelt. Maak van jouw huis jouw thuis. Uw kindje kan heerlijk in slaap vallen met een keuze aan drie melodieën. Het licht gaat automatisch uit na minuten en het muziekje na minuten.


Met deze speciale LED lamp projecteer je met slechts een druk op de knop een prachtige sterrenhemel in huis.

Deze leuke nachtlamp is geschikt voor elke kinderkamer. Het is namelijk niet zomaar een nachtlamp, maar het is een sterrenhemel lamp. Chicco muziekdoos met sterrenprojector. Niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook ideaal om een romantische sfeer te creeren. Koop en verkoop sterrenhemel projector eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts