woensdag 10 april 2019

Sneldrogende trapverf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Beiden zijn sneldrogende grondverven voor binnen houtwerk op basis van alkydhars en goed voor het gronden en overgronden van houtwerk en bestaande oude verflagen. Bij een traprenovatie is het belangrijk om je wensen af te stemmen op de duurzaamheid (hoe lang wil je er geen omkijken naar hebben) en het gewenste uiterlijk en.


De Trappenlak is sneldrogend , geurarm, waterafstoten niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik. Daarnaast is de antislip functie van deze trapverf erg fijn voor het belopen met blote voeten of sokken. Flexa grondverf in de kleur wit is een sneldrogende matte vullende grondverf voor binnen en buitengebruik. De grondverf is geschikt voor toepassing op hout en bestaande terpentine verdunbare verf of beitslagen. Glitsa trappenlak blank 750ml is sneldrogend en is versterkt met polyurethaan, waardoor het zeer slijt- en krasvast is.


Deze lak beschermt zachthouten en hardhouten trappen (inclusief leuningen) welke intensief gebruikt worden. Histor Perfect Base Trapverf is een slijtvaste lak die hoogwaardige bescherming biedt aan je trap, vloer of plinten. Bovendien kun je nog eens een vochtig doekje over de treden halen. Optimale eigenschappen worden bereikt na week bij ca. C LET OP: Histor Trapverf is ook leverbaar in liter.


Donkere kleuren zijn niet leverbaar in liter. Een aantal jaren geleden was de watergedragen verf nog niet hot onder de mensen. Nu is dit sterk veranderd en dat heeft onder andere als reden: De kwaliteit van deze verf is sterk verbeter en binnenshuis zelfs beter!


De milieubewustheid van ons als mensen. Stank in huis willen we niet meer. Begin met het aanbrengen van de trapverf in de door jou gekozen kleur. Gebruik voor de randen een kwast en voor de grote delen een verfroller. Schilder de treden en stootborden ook weer om en om.


Sneldrogende trapverf

Laat de verf uur drogen. Traptreden vragen door het intensieve gebruik om een slijtvaste, sterke verf. De trapverf is watergedragen en erg snel droog, zodat u de trap snel weer kunt gebruiken.


Vanwege het intensieve gebruik is het aan te raden een trap te verven met slijtvaste, sterke verf. Bij GAMMA kun je uit een aantal kleuren sneldrogende trapverf kiezen of je laat de verf mengen in een kleur naar wens. Alsof dat nog niet snel genoeg gaat, is de traplak ook al binnen twee dagen uitgehard.


Sneldrogende trapverf

Dat is extreem snel, waardoor deze coating tot een van de beste trapverven op de markt behoort. Een extra voordeel is dat het een sneldrogende lak is, waardoor je niet lang hoeft te wachten om je trap opnieuw te kunnen gebruiken. Vooraleer je start met het schilderen van je trap, ga je best even de staat van het huidige schilderwerk na. Is het nog in goede staat, ga dan als volgt te werk. Bij het verven van je trap zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.


Op deze website geven we je informatie en tips voor het. Door de snelle droging van het product neemt de klus minder tijd in beslag. Dit voorstrijkmiddel zorgt voor een betere en egale dekking van de verf. Voorbehandeling voor latex, sierpleister, muur- en structuurverf.


Keuze uit A-merken verf en dat tegen een voordelige prijs. Op veel producten profiteer je bovendien van staffelkorting. Bestel je op een werkdag voor 16:en zijn de. Maak je trap weer als nieuw.


Voorkom uitglijden en maak je trap weer als nieuw met anti-slip trapverf van Histor. De lak is kras- en slijtvast, wat onmisbaar is op. Je kunt aan matte, een zijdeglans, een halfglans of een hoogglans glansgraad gebruiken voor de trapverf. Het merk Sigma heeft ook een traplak met anti-slip, waardoor je minder snel uitglijdt met sokken. Denk eraan dat je bij een kale trap eerst een primer op waterbasis gebruikt.


Voordat je de trap gaat lakken, moet er eerst een laag grondlak op aangebracht worden. Open het blik grondverf en roer deze goed door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts