vrijdag 19 april 2019

Silhouette shades ervaringen

Ik ben op zoek naar andere raambekleding en kwam op een site silhouette shades tegen. Ik ben nog niet in een speciaalzaak geweest, maar ik ben alvast wel benieuwd naar ervaringen van anderen. Info over silhouette shades ervaringen.


Resultaten van zoekmachines! Zo blijven je meubels, vloeren en decoratie-elementen beschermd. Ik ben aan het orienteren voor nieuwe raambekleding in de woonkamer en gisteren shilouette shades gezien van luxaflex.

Wie heeft ze ook hangen en hoe bevallen ze? Kun je fijn naar buiten kijken en wordt het licht gedempt? Maatwerk bij silhouette shades. Ook het plaatsen en meten verreist vakmanschap.


Specialisten van Senft draaien hun hand daar niet voor om. Daarom kunt u met een gerust hart bij Senft aankloppen. Silhouette shades passen bij elk raam.


Ziet er erg mooi uit en voldoet aan alle voorwaarden.

Alleen het is erg prijzig, daar twijfel ik nog wel over. Wij hebben de silhouette shades van luxaflex. Behalve: er zijn kwaliteiten noem het diktes, van lammelenstof. Ze laten in gesloten toestand elk minder licht door.


Alle drie zorgen ze ervoor dat er geen inkijk is van buiten naar binnen, daarin zijn ze zo goed als gelijk. Ik twijfel nog tussen deze twee produkten. Andere merken zijn multisol, Verano en luxaflex. Ik wil ze gewoon in het wit, semi verduisterend.


Hoor graag jullie ervaringen. In de silhouette shades is bijvoorbeeld de traditionele jaloezie gecombineerd met de een duo rolgordijn. De silhouette shade bestaat uit zachte laagjes stof met daartussen horizontale lamellen van stof die de twee buitenste lagen verbind.


Persoonlijk advies en goede kwaliteit voor een prima prijs! We willen je graag laten weten, wat de ervaringen van klanten zijn met ons bedrijf. Circa van de UV-stralen worden gefilterd met de lamellen open.


In gesloten toestand wordt alle UV-straling uit het daglicht genomen. Zo kunt u door onder andere de unieke samenstelling zelf bepalen in welke mate u licht van buiten naar binnen laat komen. U kunt het binnenkomende licht dimmen of juist feller maken, precies zoals de dimmer van een lamp kunt u dit eenvoudig afstellen.

Door eenvoudig de lamellen te tuimelen kun je nog meer genieten van het natuurlijk daglicht. Het licht verspreidt zich in gelijke mate door de kamer terwijl de felhei schittering en uv-straling gefilterd wordt. Wij leveren zowel plisse gordijnen als Duette Shades. Het verschil zit hem vooral in de afwerking van de stof.


Duette Shades hebben namelijk een stof met honingraatstructuur, waardoor er een plooiing in de stof ontstaat. Hierdoor is een transparante duette stof niet mogelijk en vindt u bij ons enkel semi transparante en verduisterende duette.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts