vrijdag 19 april 2019

Katten behang

Katten behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Bestaan er kinderen die niet van katten houden?


Deze harige, aanhankelijke en soms afstandelijke dieren die het huishouden domineren, die wereldwijd de harten stelen en hoofden op hol Lees meer brengen van kattenliefhebbers. De Photowall serie behang toont deze beweeglijke dieren in veel verschillende stijlen. Katten behang met patroon Fats and friends.


Met dit kattenbehang wordt het geen schaapjes, maar katten tellen voor het slapengaan. De gezellige (en een beetje dikke) katten op het behang vrolijke elke kinderkamer op! Vlies behang zet niet uit wanneer het in aanraking komt met lijm.


Katten behang

Bij papier heeft u een plaktafel nodig, bij vlies niet. Papier is goedkoper dan vlies. Vlies kan later makkelijker verwijderd worden, zonder stoomapparaat. Laat jouw muren tot leven komen met ons fotobehang kat. Ben jij een kattenliefhebber of gewoon een dierenvriend?


Dan vind je in onze verzameling kattenfoto’s vast en zeker een mooie foto voor jouw behang. In de kinder- of babykamer zijn kittens een leuke toevoeging aan de wand. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Ongewenst krabgedrag: kat krabt aan meubels, behang of tapijt.


Daarnaast kan een kat met het krabben zijn omgeving markeren. Van de kleinste huiskatten tot de grootste tijgers is het kat -eigen om geurmarkeringen aan te brengen in hun leefomgeving. Begrijp dat de kat dit niet doet om te pesten of te slopen-zorg voor een krabpaal.


Zet deze in de buurt van de plek waar gekrabt wordt. Er zijn eigenaren die het absoluut niet erg vinden om hun meubels aan flarden te laten krabben, anderen gaan druk in de weer met plantenspuit en andere middelen om het krabben te stoppen. Wil je een goede methode om ervoor te zorgen dat je kat niet meer aan de bank of het behang krabt? Vergelijk prijzen en bestel!


Katten behang

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Gemaakt van stevig en krasvast materiaal. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken. Afgedrukt op glad vinyl behang met banen. Een brede verscheidenheid aan katten behang -opties zijn voor u beschikbaar, zoals waterdicht.


Er zijn 2katten behang leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Heeft iemand een tip voor behang of zo waarbij de kat het niet kapot kan krabben? Het gedrag is niet af te leren ( kat komt niet buiten, heeft wel diverse krabpalen die ze ook gebruikt).


Iemand ervaring met spachtelputz? Het is heel natuurlijk voor een kat om te krabben, maar baasjes vinden dat meestal niet wenselijk wanneer dit gebeurt aan de bank, de kast of zelfs de muren. Vooral niet als de kat het heeft voorzien om de nieuwe meubelen of op het mooie behang. Als katten wel aan het meubilair krabben, maar niet aan de krabpaal dan kunnen daar een aantal oorzaken voor zijn: De kat krabde al aan het meubilair voor de krabpaal er was. De kat heeft daar dan al zijn geur afgezet met de geurklieren in de voetzolen en zal daardoor telkens naar deze plek terug keren.


Maak je meidenkamer compleet met paarden-fotobehang of plaats een tropisch aquarium als fotomuur in de slaapkamer. Een behang met dierenprint van zebra- of olifantenhuid kan natuurlijk ook. Mocht je hier niet de gewenste afbeelding kunnen vinden, stuur ons dan een berichtje of maak gebruik van de mogelijkheid om je eigen fotobehang te ontwerpen.


Dat weet ik niet, maar ik geef aan dat krabben aan de muren meer kan zijn dan alleen nagels scherpen en in een huishouden met katten kan het dus ook territoriumdrift zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts