donderdag 11 april 2019

Hout wrappen

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Over Ons Pagina - Kozijnshop. Binnen werkdagen geleverd! Wrap folie Uiterst betaalbaar i.

Ook kunt u eenvoudig wrapfolie weer verwijderen. Zelfklevende folie met houtmotief. Ook veel keuze in robuuste houtlooks zoals sloophout, planken, boomstammen en brandhout.


In eigentijdse stoere kleuren om elk kastje, bed of balie helemaal van deze tijd te maken. Of een ander meubel natuurlijk. Men overweegt ook wel eens om een muur met folie te beplakken.


Maar in tegenstelling tot behang heeft kleeffolie geen gelijke patronen op gelijke hoogte.

De auto wrappen zie je ook meer en meer en zelfs binnendeuren kunnen tegenwoordig zelf voorzien worden van zo’n nieuwe laag. Het zelf wrappen is echter geen goed idee als je denkt dit ‘eventjes te doen’ want het vereist een precieze han geduld en de kennis van de wrap -techniek. De car wrap beschermt de originele lak van het voertuig met het zelfklevend vinyl zodat, wanneer u de bestickering weer laat verwijderen, er een nieuwe auto van onder tevoorschijn komt.


Wij wrappen auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor en tijdelijke actie! Na een jaar varen op zowel zoet als zout water bleek dat de folie met glans was geslaagd en konden we met een gerust hart ook boten van klanten gaan wrappen. Ideaal voor carwrapping en keuken.


Als het een degelijke kwaliteit is die nog of meer jaar mee kunnen gaan dan kun je dit op manieren doen. Top kwaliteit wrap folie van Premiumvinyls in vele kleuren. Steen, metaal, hout galaxy wraps verschillende soorten Aanbiedingen. Wij hebben diverse soorten 3M wrapfolies en Avery SWF series wrapfolie voor u online te koop gezet.


Deze kunt u makkelijk bestellen door eerst het merk en soort wrapfolie te kiezen en vervolgens kiest u een vel van de door u gewenste afmeting. Daarna kunt u een kleur van de wrapfolie kiezen. Wil je een bestaand kastje omtoveren in een fraaie houten kast?


Gebruik onze kleeffolies met houtstructuren!

Kies uit folie met notenhout, eikenhout, steiger houten planken, esdoorn hout of mahonie. Met dit hout folie creëer je in een handomdraai een geheel nieuwe sfeer! Wat ook een optie is dat we accenten kunnen wrappen.


Denk aan een dak in hoogglans of de chroom delen van uw auto in een andere kleur. Ook kunnen wij interrieur voorzien van een kleurwrap. Veel gevraagd is de carbonlook of geborsteld staal.


NEWCOVER biedt ongekende mogelijkheden. Keuken, Kozijnen of Interieur Wrappen. Nagenoeg alle ondergronden zijn te wrappen. Voordelig, duurzaam en stijlvol.


Met wrap folie kunt u eenvoudig uw auto wrappen. U kunt uw auto een flitsend kleurtje geven of gewoon een nieuwe uitstraling geven. Van hoogglans witte keukens, mat metallic groen, betonlook folie in combinatie met mat wit, hout -, steen-, of zelfs zandstructuren, naar antracietgrijze keukens of aanrechtbladen, tegels die mooi hooglans wit gewrapt worden in alle ruimtes van het huis, rode (metallic) keukens, beschadigde keukens, keukens met brandschade, in alle kleuren van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts