dinsdag 9 april 2019

Statische stofdoeken

De statische doek voorkomt beschadigingen op meubelen en andere oppervlakten. De doek is wasbaar en uitklopbaar, hierna is deze weer klaar voor gebruik. Spargo statische stofdoeken.


Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice. Neem eerst met een droge doek stof af.

Dan neem je een vochtige (microvezel)doek om het oppervlak schoon te maken. Op die manier vermijd je dat je alle stof eenvoudigweg verplaatst en stofhoopjes creëert. Bekijk dit product en meer Schoonmaak-producten op Action. Tegenwoordig heeft de oeroude stofdoek felle concurrentie van statische stofdoekjes voor eenmalig gebruik, vochtige schoonmaakdoekjes, en met olie en was geïmpregneerde wegwerpdoekjes om leer of hout te reinigen en te voeden. Het doekje wordt statisch door de wrijving met het oppervlak en trekt daardoor het stof aan als een ware magneet.


Met deze moderne microvezel stofdoek kun je stoffen op de ouderwetse manier maar dan met hedendaagse micro technologie. Door de wrijving tijdens het stoffen verandert de doek in een ware stofmagneet!

Huisstof wordt zo met het grootste gemak opgenomen en echt vastgehouden tot diep in de stofdoek die is gemaakt uit speciaal geweven microvezels. Vroeger kon je de Hollandse huizen herkennen aan de stofdoek uitslaande handjes uit de ramen. Het is overigens wel mogelijk om klassieke stofdoeken en plumeaus statisch te maken, kijk op Infotalia voor handige en simpele tips. De site geeft ook tips hoe stofdoeken en plumeaus het beste gereinigd kunnen worden.


Goe nu weet je dat je eigenlijk het beste met statische doekjes kunt werken maar dan ben je er nog niet. Verwijder al je stof met de Kruidvat Stofwisdoekjes. De doekjes trekken stof en vuil aan en houden de vezels vervolgens vast. Na het gebruik kan je het doekje met het. Wat is het verschil tussen klassieke en statische stofdoeken en plumeaus?


InfoTalia je hoe je effectief en efficiënt komaf maakt met stof in huis. Voor snel en hygienisch stofwissen. Electrostatische aantrekking van stof.


Door wrijving wordt de doek statisch geladen en zorgt voor. Uw statische stofdoek gebruiken. Pak uw nieuwe statische stofdoek uit.

Als u er een gebruikt die u al heeft, haal deze dan naar buiten en schud krachtig om eerder opgehoopt stof te verwijderen. Bereid de stofdoek voor gebruik voor door de hendel heen en weer te bewegen tussen. Bij dit type stofwisdoek heeft men het doek voorzien van een statische aantrekkingskracht waarbij stofdeeltjes makkelijker worden afgenomen, maar ook op de stofwisdoek aanwezig blijven.


Stofdoeken kopen met statische aantrekkingskracht. Nog even het stofwisdoek omplooien en weggooien. Een statische stofdoek kan het oplossen van uw probleem. Pools introduceert meer chemicaliën in uw huis, maar zonder deze stof alleen verstrooit. Vergelijk meer Schoonmaakdoekjes aanbiedingen op Beste.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Statische elektriciteit in het kort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts