vrijdag 19 april 2019

Mondaine herenhorloges

Horlogebandjes voor alle merken. Diverse kleuren en materialen. Voordelige horloges van topmerken. Erkend merkdealer horloges. Herenhorloges van top merken.

Bekijk de uitgebreide collectie van Mondaine online bij de Bijenkorf. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. De wijzerplaat is omcirkeld door een zacht afgeronde horlogekast met een licht gewelfd mineraalglas voor een vergrootglas effect. Mondaine herenhorloge online bestellen.


Mondaine Evo horloges hebben geen of een korte rechte bandaanzet. De gratis verzending van jouw bestelling geldt overigens wel uitsluitend voor bezorging in Nederland of België. The simple design, the unmistakable easy-to-read face, distinctive hands and the famous red seconds hand have made Mondaine timepieces uniquely recognized the world over.

Vergelijk 1mondaine herenhorloges. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Voor nieuwe én oudere horloges Eigen servicecenter 1 originele merk horlogebanden. Het iconische Mondaine stationshorloge in de uitvoering met een ronde roestvrijstalen kast.


Het horloge is millimeter breed en heeft een zwart lederen horlogeband die voorzien is van een stalen gesp. Het horloge beschikt over een alarm functie met speaker functie op de kast waardoor u het alarm perfect hoort! Shop nu Mondaine horloges met korting. Het Swiss Railway horloge van Mondaine is een echte designklassieker en nu extra voordelig verkrijgbaar in onze horloge Sale.


Ook horloges uit de moderne Helvetica horlogelijn én Mondaine smartwatches zijn hier te vinden met kortingen oplopend tot. Bekijk ook de nieuwe collectie Mondaine horloges. Bovendien zie je in onze Top-herenhorloges zie je welke modellen op dit moment de bestsellers zijn!


Wij hebben altijd meer dan topmerken op voorraad. Zo heb je altijd voldoende keuze uit herenhorloges. Dameshorloges van top merken. Ruime keuze en scherpe prijzen.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bovendien is de witte wijzerplaat geïnspireerd op de originele Zwitserse stationsklok. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Daarnaast beschikt het horloge over een datumaanduiding, krasvast saffierglas en een licht gebolde horlogekast met een kastdiameter van 40mm. Dit klassieke Mondaine automatische horloge heeft een roestvrijstalen, transparante achterzijde en een zwart lederen bandje. Witte wijzerplaat met datum en dag en duidelijke wijzers.


Traditionele automatische horloges laden zich op door middel van bewegingen van de pols. Door de bewegingen laad het horloge zich constant op. Dit design herenhorloge uit de Mondaine stop2go serie heeft een lederen horlogeband. Bovendien heeft het horloge vlak krasvast saffierglas en een strakke ronde matte horlogekast met een kastdiameter van 41mm. De stop2go is het paradepaardje van Mondaine.


Zoek naar heren horloges op de nieuwe KensaQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts