woensdag 11 januari 2017

Witte houten plinten

Bestel online bij PontMeyer. Voor 12u bestel volgende werkdag geleverd! PontMeyer is dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen. Dé Specialist in Witte Plinten. Gratis Levering vanaf €20.


Denk dan eens aan witte , hoge plinten.

Voor de meeste vloeren uit onze collectie hebben we bijpassende plinten , maar je kunt natuurlijk ook spelen met kleuren en kiezen voor een totaal andere kleur. Van plakplinten en MDF plinten tot plinten van laminaat of het merk CanDo, je vindt ze allemaal in je dichtstbijzijnde GAMMA-bouwmarkt of hier online. Hierin kunt u uw bekabeling voor beel geluid en data gemakkelijk kwijt.


Kwaliteit van materialen en afwerking. De witte plinten zijn vervaardigd van FSC Groene Vochtwerende MDF (Medium Density Fibreboard). Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.


Plinten heb je in verschillende soorten en maten.

In ons assortiment houten plinten vind je plinten in diverse houtsoorten, zoals hardhout, meranti, eiken en grenen. Er zijn plinten die standaard gegrond zijn, maar er zijn ook plinten die wij onbehandeld aan kunnen bieden. Voor ons gehele aanbod houten plinten geldt dat je ze gegron voor- of afgelakt kunt bestellen.


Al onze plinten en alle andere producten uit ons assortiment kunnen worden voorzien de door jouw gekozen RAL kleur. Er zijn verschillende wittinten waar uit kunnen worden gekozen. Hieronder zie je de verschillende RAL kleuren die op alle producten van de Plintenfabriek kunnen worden toegepast.


Heb je net een mooie nieuwe laminaatvloer of houten vloer gelegd? Dan kunnen mooie aansluitende plinten natuurlijk niet ontbreken. In het ruime assortiment van Hubo zijn tal van oplossingen te vinden op het gebied van plinten. Of het nu gaat om overzetplinten, plakplinten, MDF plinten , hardhouten plinten of kunststof plinten. In onze collectie vindt u diverse modellen houten plinten , uiteenlopend van een strakke Gladde Plint tot een karakteristieke Sierplint.


De ontwerpen zijn zorgvuldig overgenomen en ondergebracht in onze collectie houten plinten. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn. Omdat niet elke vloer hetzelfde is zijn er verschillende soorten plinten en lijsten. Zo heb je witte MDF plinten en lijsten maar ook zijn er plinten en lijsten met een houtstructuur.


Dit is tijdwinst bij afbouw. Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past.

Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Witte plinten zijn eveneens verkrijgbaar als overzetplint.


Een overzetplint plaats je eenvoudig over lage plinten of kabelgoten heen. Met onze stijlvolle witte plinten creëer je een unieke eigen interieurinrichting. Witte MDF plinten zijn de sfeermakers voor de afwerking van uw vloer. Bij Vloervoordeel vindt u een groot assortiment plinten. De plint heeft een lengte van 240cm, een hoogte van 55mm en heeft een diepte van 12mm na montage.


Je kunt deze plint monteren met bijvoorbeeld montagekit, (koploze) spijkers, nietjes of schroeven. Schuur de grondverf lichtjes op voor een nog betere hechting en werk de plint af volgens jouw eigen smaak. MDF plint extra scherp geprijsd: 2x gegrondverfde plinten vanaf € per lengte. Folieomtrokken MDF plinten vanaf € 95. Bekijk de wit gegronde plinten.


Zo te plaatsen of over te schilderen. Ga bijvoorbeeld voor mooie eiken plinten. Met onze ruime collectie houten plinten is er altijd een kleur die perfect past bij je laminaat.


Het aanbrengen van hoge plinten kost iets meer tij maar zorgt voor een luxe ogende afwerking van je vloer. Een gegronde plint is al met grondverf behandel een geoliede plint is al bewerkt met olie en een onbehandelde plint is nog onbewerkt. Een plint met plintfolie is afwerkt met een strakke, gekleurde folie en klaar voor gebruik. MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken.


Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts