woensdag 18 januari 2017

Krijtverf tips

Kies uit producten vanaf € 395. Wat kun je allemaal doen met krijtverf ? Hoe breng je krijtverf aan? En klopt het dat je met krijtverf niet hoeft te schuren of te gronden? Wij vertellen je er alles over. Daardoor zijn kwaststrepen wat meer zichtbaar en creëer je met krijtverf gemakkelijk een authentieke uitstraling.


Krijtverf tips

Houd er wel rekening mee dat het kleurverschil tussen natte en droge krijtverf erg groot kan zijn. Ben je van plan een tafeltje of kast met krijtverf te verven? Bekijk dan zeker ook onze tips over het schilderen van meubels. Het bestaat voor een groot deel uit (verrassing) krijt, wat het een goed afdekkend vermogen geeft zonder af te stikken. Heb je nog een oude kast staan en wil je die opknappen?


Krijtverf wordt door veel mensen onterecht verward met kalkverf. Of een houten tafel of krukje waar je graag een andere kleur aan wilt geven? Met onze tips geef je meubelen eenvoudig een nieuwe kleur. Voor het schilderen van meubels is krijtverf geschikt, maar natuurlijk kun je ook matte of zijdeglanslak gebruiken. Tips en trucs over het werken met krijtverf.


Krijtverf tips

Wij krijgen regelmatig vragen over het werken met krijtverf. Maar doordat er zoveel verhalen gaan over krijtverf , kalkverf en whitewash en al deze producten ook nogal eens met elkaar verward worden, ontstaat er soms wat onduidelijkheid. Wij inspireren je graag en helpen je op weg met zoveel mogelijk uitleg. Alles over werken met krijtverf : uitleg, tips en trucs, wel of niet schuren, krijtverfwash, kindermeubels, etc. Geen wonder, want het is eenvoudig om te verwerken en krijtverf heeft een schitterende, zachte uitstraling.


Om gebruikte meubels te restylen, is krijtverf een handig product om te gebruiken. GAMMA helpt je graag op weg. Welke soorten muurverf zijn er? Hoeveel verf heb je nodig? En welke voorbereiding moet je treffen?


Een potje magnetische krijtverf laat nog even op zich wachten, maar met losse verfpotten magneetverf en krijtverf creëer je hetzelfde resultaat. Bij de bekende verfmerken zoals bijvoorbeeld Flexa en Histor vind je beide potten in de collectie. Het effect van krijtverf komt beter tot z’n recht als u deze opzet met een blokkwast. Voor een egaler effect kun je ook een verfroller gebruiken.


In denkbeeldige vierkanten van ca. Werk ‘nat in nat’ zodat de vierkanten elkaar overlappen. Dan is het misschien leuk om deze een kleurtje te geven.


Er zijn verschillende technieken en verfsoorten om jouw oude houten meubels op te knappen en een nieuw gezicht te geven, met krijtverf een populaire keus hiervoor. Annie Sloan kunt gebruiken en een uitleg die je gratis uit kunt printen. Om die vraag te beantwoorden willen wij met u graag een aantal feitelijkheden doornemen. Meubels verven met krijtverf , hoe doe je dat?


Om te beoordelen wat de beste krijtverf is moet je naar een aantal dingen kijken. Om de beoordelen of het de beste krijtverf is moet je kijken naar de prijs uiteraard. Wat is de prijs van krijtverf.


Krijtverf tips

Tip 1: Zet de kast op bijvoorbeeld blokjes om overal goed bij te kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts