donderdag 26 januari 2017

Eco verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag.

Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Overstappen kan alleen vandaag nog! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Kies uit producten vanaf € 295. Specialist in biobased verf. Niets is belangrijker voor uw gezondheid dan de lucht die we inademen! Om een gezond leven te bevorderen en te waarborgen, is een. Maar wat is nu precies eco-verf , waarin verschilt het van normale verf ? En in het gamma van eco-verf heb je ook weer heel veel mogelijkheden.


We zullen er daarom hier eens een ( verf )potje over opentrekken! Latex is plastic Muren en plafonds verfden we altijd met latex en dat was op waterbasis, dus ik dacht dat dat niet zo milieuvervuilend zou zijn. Linova stond aan de wieg van de introductie van milieuvriendelijke natuurverf begin jaren 90. Nu zijn we de leverancier met de meeste merken in het assortiment, allen gekozen op kwaliteit en duurzaamheid. Door onze jarenlange ervaring bent u bij Linova aan het beste adres.


Kwaliteit voor een gunstige prijs. Het boek staat vol met inspirerende foto’s, praktische tips en toe­passingen. Een boek vol recepten om inkt en verf te maken, te verven in verfbaden en allerlei creatieve tech­nieken om je verf te gebruiken.


Ecologische verf is samengesteld uit citrusolie, water, natuurlijke pigmenten en bindmiddelen. De aanzienlijke wijzigingen in het ontwerp van deze verf zorgen evenwel niet voor ingrijpende veranderingen in de arbeidsomstandigheden.

Bovendien worden deze nieuwe producten ontworpen met evenveel zorg voor hun prestatie als bij klassieke verf. Indien nodig worden grondstoffen toegevoegd om de verf op het gewenste kwaliteitsniveau te brengen. De kwaliteit van de gemengde verf (o.a. viscositeit, dekkingskracht en dichtheid) wordt vastgesteld aan de hand van laboratoriummetingen. Bovendien is milieuvriendelijke verf niet alleen goed voor de natuur, maar ook voor jou!


We hebben een breed assortiment voor zowel de doe-het-zelver als de professioneel schilder. De beste muurverf voor binnen en buiten. Ben je op zoek naar muurverf voor binnen of muurverf voor buiten?


Dan ben je bij Eco -logisch aan het juiste adres. Eco verf , natuurverf, ecologische verf , biobased verf , het zijn nogal veel termen die niet eens een vast kader hebben. Beter voor mens en milieu. Fabrikanten gebruiken ze graag en veel. In sommige gevallen is het schilderen met eco verf niet raadzaam.


Ook daarin zal ik helder zijn, zodat u 1 tevreden bent over het eindresultaat. Voor grotere projecten werk ik samen met een aantal schilders, die net als ik voor eco -schilderwerk hebben gekozen, zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk afgerond zijn. Bijvoorbeeld de Maril muurverf op basis van lijnolie of de verf van het het merk Auro. Wil je zelf verf maken van fluitenkruid? Eco-verf : Kleurrijke natuur!


Acht kleuren uit een verfbad halen? Marmeren met aarde pigmenten? Textiel verven in prachtige natuurlijke kleuren? Een prachtige afdruk uit een viooltje kloppen?


In dit boek neem ik je mee op ontdekkingsreis door de wereld van natuurlijke kleuren. De warm gekleurde gevels die dat typisch Scandinavische landschap mede vormgeven. Wie aan Scandinavië denkt, denkt aan de mooi gekleurde houten huizen. Het lijkt relatief veilige verf in het geval het per ongeluk toch in de mond terecht komt.


De verf werkt ook prettig en is makkelijk van de handjes te wassen. Natuurverf is gemaakt van onschadelijke, natuurlijke en zoveel mogelijk herwinbare producten. De verven bestaan uit plantaardige of minerale grondstoffen, bevatten lijnolie, bijenwas of natuurhars als bindmiddel en bevatten daarnaast natuurlijke pigmenten en oplosmiddelen. Natuurverf of ecoverf is inmiddels net zo goed en vaak zelfs beter dan de “gewone” synthetische variant.


En omdat de verf langer meegaat is deze ook niet duurder. Duurzaam en milieubewust vakwerk. Ecoschilderwerk staat voor duurzaam en milieubewust vakwerk.


Door te kiezen voor eco -producten, maar ook in werkmethode en mentaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts