dinsdag 10 januari 2017

Isolerend raamfolie

Snel geld verdienen en het klimaat sparen, kun je met TONZON HR-Radiatorfolie. Klimaateffectief isoleren met Tonzon HR-Radiatorfolie. Bespaar tot op uw stookkosten. In groot en klein formaat.


Bestel bij dé Raamfolie Specialist! Dé online Raamfolie winkel van Nederland. Betaal slechts € verzendkosten. Isolerende raamfolie is een goed alternatief voor speciaal monumentenglas. Daarnaast is isolerend raamfolie een stuk goedkoper in verhouding tot andere isolatie opties.


Met het gebruik van isolatiefolie zorg je ervoor dat je huis warm blijft en voorkom je dat het meeste van de warmte energie ontsnapt. Door het gebruik van onze isolerende raamfolie bespaar je dan ook stookkosten en blijft het langer warm. EnerSaver maakt beglazing efficiënt.


Het hele jaar door doet de raamfolie z’n werk. Nadelen isolerende raamfolie. Samengevat isoleert de folie dus minder goed dan dubbel glas en kost het plaatsen veel tijd en moeite. Het wegwerken van bubbels is een precies werkje dat veel geduld vergt. Neem er goed de tijd voor.


Het ziet er vaak eenvoudiger uit dan het in de praktijk is. Het aanbrengen van een low-E folie duurt slechts een fractie van de tijd die nodig is om het bestaande raam te verwijderen en een nieuwe te plaatsen. De isolerende en reflecterende eigenschappen zorgen er dan voor dat u aanzienlijk bespaart op uw energiekosten. Met raamisolatie folie kan de verwarming in de winter namelijk een standje lager. Dit komt doordat deze isolerende raamfolie de K-waarde (isolatiewaarde) tot wel kan verbeteren!


In de zomer blijft het juist koel. Deze folie is geschikt voor alle seizoenen. Het is een voordelig manier van zonwering.


Een niet verkeerde bijkomstigheid is dat deze folies vaak ook UV stralen weren. Dit is zowel beter voor jouw gezondheid als voor je woonaccessoires die met dit raamfolie minder snel zullen verkleuren. Voor de winter verkopen wij isolerend raamfolie.


Isolerend raamfolie

Eenvoudig online bestellen. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


Het zorgt ervoor dat warmte binnen blijft in de winter en warmte buiten blijft in de zomer. Met zonwerende raamfolie kunt u een groot deel van deze problemen oplossen. Deze zonwerende raamfolie voorkomt hinder van de zon. Deze glasfolie kan wel tot zonnewarmte verminderen en is daardoor tevens warmtewerend en uitermate geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen.


Is zonwerende raamfolie doorzichtig? Vraag meteen uw adviesgesprek aan en laat u informeren door onze vakman over: UV-werende glasfolies, zonwerende raamfolies, veiligheidsfolies, zichtwerende raamfolies, isolerende glasfolies en decoratieve glasfolie. We leveren en plaatsen de kwalitatieve raamfolies van Bekaert en Solar Gard.


Krasvast: Op bijna elke raamfolie (check bij je leverancier!) zit een krasvaste coating die beschermt tegen krassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts