maandag 9 januari 2017

Pet potten

Alle dierenbenodigdheden online! Voor de laagste prijs op Beslist. Grootste aanbod dierenbenodigheden. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum.

Shop nú dierenbenodigdheden. Beste prijs dierenbenodigdheden. Ontwerp unieke, op maat te maken Petjes. Bekijk onze grote collectie petten online. Meer tijd over voor geluksmomentjes!


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Kies en filter hier de gewenste PET Potten (plastic). Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt! Fabrikant van PET flessen en - potten. De PET specialist voor al uw standaard en custom made kunststof verpakkingen. Petpacker is uw online leverancier voor kunststof PET product verpakkingen.


Wij hebben een breed assortiment plastic PET potten , PET flessen, tubes en flacons. Leverbaar in verschillende modellen , kleuren en afmetingen. De standaard doorzichtige PET-potten met halzen van mm tot 1mm en volumes van ml tot liter zijn ideaal voor talloze producten uit de cosmetische, levensmiddelen- en farmaceutische branche.


Als groothandelsleverancier van PET-potten hebben wij een grote hoeveelheid potten uit voorraad leverbaar. Onze PET POTTEN zijn verkrijgbaar in verschillende vormen met verschillende openingen. Deze potten zijn verkrijgbaar vanaf 3ml tot liter. De lege Spice round potten zijn uitermate geschikt voor het verpakken van kruiden, specerijen en allerlij andere (voedings) producten, in poeder, granulaat of korrelvorm.


De lege Clear cylinder potten hebben een basic uitstraling, wat ze uitermate geschikt maakt voor het verpakken van cosmetica, reinigings, voedings, pharmaceutische en chemische producten. Hieronder vindt u het overzicht van ons pottenassortiment. Plastic potten zijn voor bijna alles toepasbaar.

Kleine lege cosmetica potjes van ml. Liter in rond of vierkant voorzien van de passende sluitingen met of zonder verzegeling en in veel gevallen met luxe aluminium uitstraling. Het riante assortiment standaard PET-potten bevat sinds kort twee splinternieuwe modellen. We breiden onze Spice Jar range uit met een nieuwe nekdiameter. De nieuwe 2ml potten met 48SP400-nekafwerking zijn breder dan de gangbare potten en hebben met de bijpassende flappercap de perfecte doseerfunctie.


Brabo Verpakking levert PET potten in verschillende maten. De PS liner plakt op de rand de dop vast nadat de deksel is aangedraaid. Koop en verkoop pet potten eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Pet-potten straight cylindrical.


Een moderne serie strak vormgegeven serie dunwandige PET potten. Men kan als het ware de flessen of potten zodanig vervormen zodat er zeer veel toepassingen mogelijk zijn. We kennen uiteraard allemaal de flessen voor frisdranken zoals Cola, Fanta,.


De reden dat wij de PET flessen vaak zien bij koolzuurhoudende frisdranken, is het feit dat PET flessen een zeer goede gasbarrière hebben. Al deze glazen potten zijn van goede kwaliteit en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Ook beschikt ons assortiment uit PET potten met schroefdeksels met PS liner, de PS liner plakt op de rand de dop vast nadat de deksel is aangedraaid. Zoek hieronder uw gewenste potjes en potten voor uw bedrijf.


Ook kunnen wij uw flessen bedrukken of etiketteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts