donderdag 12 januari 2017

Magneet ontwerpen

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Bedrukt met logo of tekst. U kunt bijvoorbeeld een magneet ontwerpen met het logo van uw sportclub, of regel een koelkastmagneet met foto voor de tachtigste verjaardag van oma.


Van logo’s en magnetische to-do-lijstjes tot de foto’s van collega’s op het Whiteboard op kantoor. Magneten met logo’s en foto’s.

Creëer je unieke magneten door tekst, logo’s en graphics te uploaden. Vistaprint biedt meer dan duizend gratis afbeeldingen die je helpen bij het ontwerpen van je magneten. Maar als je het ontwerp voor je magneten al klaar hebt, kun je het bestand ook gemakkelijk uploaden, zodat wij het voor je kunnen printen!


Ontwerp je eigen bedrukte magneten met Vistaprint! Van automagneten tot magnetische visitekaartjes, kalenders en notitiekaarten, de mogelijkheden van reclame voor je bedrijf met bedrukte magneten zijn eindeloos. Maak een heel eigen ontwerp met je bedrijfslogo, afbeeldingen en tekst. Onze magneten zijn verkrijgbaar in harde of flexibele vorm en in verschillende diktes, zodat u altijd de juiste magneten voor u vindt.


De dunnere zijn ideaal voor bulkbestellingen en maken uitstekende reclamemagneten.

En dat alles onder één dak. Vraag snel vrijblijvend een offerte aan! Dit kan een vakantie of evenement zijn.


Laat magneten bedrukken met uw logo of slogan en laat uw bezoekers nog jarenlang denken aan die ene leuke gebeurtenis. Ook voor verzamelaars zijn bedrukte magneten een gewild item. Wij bieden magneten aan in een aantal formaten. Niet alleen voor uw auto, maar elk stalen of ijzeren oppervlak! In alle kleuren, soorten en maten.


Een relatiegeschenk die maanden, soms zelfs jaren, meegaat. Het voordeel daarvan is dat jouw logo onder de aandacht blijft komen. Lees onze tips vandaag nog. Bekijk onze top weggevertjes.


Te bedrukken met tekst en logo. Houd de aandacht vast met unieke magneten. Fotomagneten fleuren de kamer op. Gebruik gewoon de online designer.

Hiermee kunt u zelf uw magneten ontwerpen en deze online ontwerpen. Als u tevreden bent met uw online ontworpen magneet , kunt u deze eenvoudigweg in het winkelwagentje stoppen. Onze blanco kaarten kun je helemaal omtoveren naar jouw 1 eigen kaart. Je maakt in 1-2-je eigen ontwerp via de online editor of je laad jouw ontwerp eenvoudig op.


Bovendien hebben we naast het aanbod eigen ontwerp kaarten ook stickers, magneten , buttons en giveaways beschikbaar. Uiteraard ook allemaal 1 naar wens aan te passen. Mocht je in een creatieve bui zijn, ontwerp dan zelf een magneet ! Met onze designtool is het ontwerpen van je eigen magneet zo gedaan. Het moeilijkste is misschien om je lievelingsfoto uit te kiezen en misschien een pakkende tekst erbij. Zo laat je je magneet echt voor je spreken en straalt het echt uit wie je bent en waar je voor staat.


Beste klant, Vanwege de feestdagen kan het zijn dat je order iets later geleverd wordt. Naambadges met magneet online kopen: profiteer van kortingen oplopend tot wel. Onze andere voordelen: Gratis sample Levertijd 1-werkdagen Eenvoudig herbruikbare naambadges met magneet Eenvoudige software.


Voor elke wens hebben we een geschikt formaat. Kies voor een professionele uitstraling! Design je eigen te gekke magneten en laat ze overal kleven voor een blijvende indruk - nu ook de unieke optie om te kiezen voor beschrijfbare magneten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts