woensdag 11 januari 2017

Natuursteenstrips buiten

Natuursteenstrips kunnen ook buiten worden toegepast. Wij leveren alle kleuren steenstrips in diverse. Zowel als gevelbekleding als voor muurbekleding.


Trendia natuursteenstrips bieden variatie in het formaat steentjes dat in een steenpaneeltje gebruikt wordt. Bekijk meer ideeën over Gevelbekleding.

Met andere woorden, niet alle steentjes hebben dezelfde afmeting, maar er is variatie. Ook typisch is de Z-vorm van de strips. Door de Z-vorm passen de strips perfect in elkaar en zult u nooit vervelende naden zien lopen.


Het speciale effect van de dikteverschillen, maken de wand levendig. De verschijdenheid aan kleuren maakt het mogelijk een natuursteenstrip te vinden die in uw interieur past. De Trendia-collectie bevat veel dunne natuursteenstrips , die samengesteld zijn in het zogeheten variformaat ( maten steentjes in het Z-vormige steenpaneeltje ). Ook voor buiten kan je baksteenstrips gebruiken, maar voor een unieke uitstraling kies je voor natuursteenstrips of grijze steenstrips.

Grijze steenstrips hebben dan wel een unikleur, maar ze zijn wel in verschillende vormen steen verkrijgbaar. De natuursteenstrips zijn daarentegen wel in verschillende kleuren verkrijgbaar. Steenstrips zijn een populair item om eenvoudig een trendy sfeer te creëren.


De strips zijn zelf te plakken en te verwerken op de muur. Zo heeft iedereen zijn benaming voor deze muurbekleding. Door de lichte kleur van de steenstrip Flatanger creëert uw alle rust in elke ruimte, zowel binnen als buiten.


De lichte beige kleur zorgt voor een luxe uitstraling. Een hele wand in uw woonkamer, in uw badkamer. Een slaapkamerwan of de serre. De afmetingen van de strips bedragen 10x3 en zijn daardoor makkelijk zelf te bevestigen met.


Bij natuursteen denk je waarschijnlijk aan mooie terrastegels of aan een klassieke vloer in blauwe steen. De mal wordt te drogen geleg en de mortel zal uitharden. We kennen twee soorten kunststeen.


Allereerst de soort die op natuursteen lijkt, en daarnaast de soort steenstrips die op gemetselde steen lijkt. Een zeer constante kwaliteit en zowel binnen als buiten toe te passen.

Woningen, winkels en horeca worden er mooier van. Bij de keuze voor natuursteenstrips is het goed om op een aantal aspecten te letten. De steenstrips zijn eigenlijk niet geschikt voor buiten. Zeker niet als er regen op kan komen. De tegellijm kan dan wel geschikt zijn voor buiten , maar als er water tussen de stips komt, en het gaat vriezen, dan komen de strips alsnog van de muur af.


Zit er gaas op de achterkant van de strips, of zitten de strips aan elkaar gelijmd. Vandersanden Group heeft steenstrips in allerlei kleuren en formaten en steenstrips voor binnen en buiten. Bij plaatsing op uw buitengevel heeft de geringe dikte van de steenstrip het voordeel dat ramen en deuren hun normale detaillering kunnen behouden. Hierdoor krijgt u geen hoge aanpassingskosten. Wanneer de gevel van je woning toe is aan een grondige renovatie, dan zijn er diverse mogelijkheden om deze klus aan te pakken.


Een van die methodes is een gevelrenovatie met steenstrips. Deze gevelbekleding is makkelijk te plaatsen, direct op de gevel of op isolatiepanelen. Het allergrootste assortiment in decoratieve steenstrips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts