vrijdag 20 januari 2017

Pip toilettas

Happy products for happy people. Ontdek de complete Pip collectie in de officiële shop. Voor 22:bestel morgen in huis! Bekijk hier de nieuwste Pip items. Pip bestaat al meer dan jaar.


Lees hier het complete verhaal!

Stijlvolle toilettassen , gemaakt van leder en canvas. Vergelijk ruim 2toilettassen! Je wilt natuurlijk jouw toiletartikelen en make-up zo netjes mogelijk opbergen. Gelukkig hebben wij bij Pip Studio veel verschillende toilet en make-up tassen. Een platte toilettas uit de Floral Good Morning collectie, een beautycase of een opbergdoosje bij Pip hebben we het allemaal.


Pip Studio heeft een breed assortiment aan toilettassen in verschillende maten. De toilettassen komen in meerdere kleuren en hebben een botanische print. Kies dan voor een toilettas set zodat je meer producten kwijt kunt!

Naast toilettassen heeft Pip ook leuke make-up etuis en beautycases. De officiële Pip Studio webshop biedt het gehele Pip producten assortiment online waaronder Pip Beddengoe Pip Badtextiel, Pip Tassen, Pip Porselein. Pip Studio the JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Groot of klein, rond of vierkant, met een rits of een magneetsluiting, er zit voor iedereen wel iets tussen dat geschikt is.


Eén ding hebben alle toilettassen van PiP Studio gemeen: ze zijn allemaal even vrolijk en kleurrijk. Op de zolder van dit bijzondere huis creëerde ze haar atelier: PiP Studio. Ze ontwerpt daar artikelen die ze zelf zou willen kopen als zij ze kon vinden. De kleinste details en speciale afwerkingen, gecombineerd met een subtiel kleurenpallet, geven de artikelen van PiP Studio schoonhei karakter en emotie.


Het ideale cadeau om als geschenk weg te geven op kraamvisite of bij een babyshower. Of natuurlijk om lekker zelf te kopen. Pip studio grote toilettas in roze imitatieleder. Grote toilettas in roze imitatieleder in de typische pip stijl!


Een leuk cadeautje om te krijgen en. Nieuw- in ongeopende verpakking. Deze set van twee roze toilettasjes is gemaak. Shop Pip Studio online bij de Bijenkorf.


Nu tot korting op vele Pip Studio artikelen.

Gratis bezorging en retour. Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig? Ray Ban zonnebril Reiskoffer Handbagage koffer Eastpak rugzak Michael. De pip toilettas heeft een hoofdcompartiment met ritssluiting.


Bekende tassen- en modemerken maken mooie toilettassen voor dames in uiteenlopende kleuren en stijlen, dus laat je inspireren en kies een toilettas die bij je past. Bekende merken maken toilettassen voor dames die niet alleen praktisch zijn, maar er ook nog eens goed uitzien. Toilettas van pip uit de skating pip -serie.


Door de fuchsia roze binnenvoering ziet niet alleen de buitenkant er super leuk uit maar is ook de binnenkant erg vrolijk. We hebben 2pip studio toilettas koopjes voor je, met prijzen van € tot € 1300.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts