donderdag 12 januari 2017

Stapelgoed loft

Stapelgoed loft

Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Kies uit producten vanaf € 50. De vormgeving is met goede zorg afgewerkt.


Stapelgoed Loft Babykamer Grijs. Optioneel is LOFT lade op wielen voor onder de. Onder het bed staan 2X een LOFT lade op wielen voor extra bergruimte. Buitenmaat = H93XL208XBcm.


Bed is exclusief lattenbodem. Het ledikant is in staal verkrijgbaar en door de wieltjes aan de achterzijde meteen weer een aparte look. Op zoek naar artikelen van stapelgoed loft ? Artikelen van stapelgoed loft koop je eenvoudig online bij bol. Zowel de voor als achterkant is grijs en er zit een heel.


De ontwerpers, Alex en Cindy, weten als geen ander hoe je een product een unieke uitstraling moet geven. Loft is stoer, Loft is stijlvol, Loft past bij jou! De unieke look past goed in nagenoeg elk interieur.


De robuuste meubelset is namelijk gemaakt van massief hout met grijze look. Het bedje is voorzien van twee wieltjes waardoor het eenvoudig te verplaatsen is zonder krassen te maken op de vloer. Alle deuren en lades zijn voorzien van soft-closing zodat je die geruisloos kan sluiten. De commode met een robuuste afwerking is gemaakt van kwalitatief hout.


Stapelgoed loft

Het is voorzien van laden waarin babyspullen in opgeborgen kunnen worden. Aan de voorkant hebben de laden geen handvatten maar leren lussen zodat de lade erin of eruit. De houten commode is uitgevoerd in grijs en heeft diepe lades.


Combineer deze ledikant met de kommode, kast en andere accessoires van de Loft collectie! In de kast kan kleding en andere spullen opgeborgen worden zodat het op de kamer lekker is opgeruimd. De zijpanelen van het bed hebben een ruige houtnerf uitstraling en is voorzien van de kleur grijs. Het bed is gemaakt van massief hout in combinatie met MDF. Het bed komt zonder matras en lattenbodem, deze kun je geheel naar wens zelf uitzoeken.


Vergelijk meubels online Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! De Loft tienerkamer van stapelgoed is onderdeel van de doorgroeiserie Loft voor babies en tieners. Alle meubels zijn zorgvuldig glad afgewerkt.


Deze nieuwe serie heeft de uitstraling van het verleden maar is in hedendaagse materialen en kleuren uitgevoerd. Voor je baby en junior een echter aanwinst deze Loft babykamer. Mooie Loft kasten, commode en ledikant leverbaar. Als optie tentdoek leverbaar.


Stapelgoed loft

Als eerste kan het als commode gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts