woensdag 11 januari 2017

Kleurencombinaties woonkamer

Woonkamers online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.


De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Voor woonkamer , slaapkamer,eetkamer.


Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw woonkamer bij OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.

Hier vind je wat jij zoekt! Kleurencombinaties voor de woonkamer. Voor een geslaagd geheel maak je best gebruik van kleurencombinaties die verkrijgbaar zijn in de meeste verfwinkels.


Denk maar aan de kleurencombinaties van Levis (Colores Del Mundo) of de Boss Paints kleuren collectie. Tips voor het combineren van de juiste verfkleuren in je woonkamer. Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Niet iedereen vindt het even makkelijk om kleurencombinaties voor de woonkamer te maken.


Deze kleurencombinatie geeft de woonkamer een frisse uitstraling. Bij het kiezen van bijpassende meubels kun je het beste gaan voor houten meubilair. Tenslotte kun je de avontuurlijke sfeer compleet maken door veel begroeiing te plaatsen in de woonkamer. Plaats deze op de gron op de kast of in plantenhangers. Op deze manier haal je de natuur.


Kies kleuren die je helpen om tot rust te komen. Dus geen al te felle kleuren die van de muren spatten. En ook geen intens roo oranje of geel, want dat zijn kleuren die aanzetten aan tot activiteit. Houd ook rekening met het feit dat je veel tijd doorbrengt in de woonkamer : urenlang op een Ferrari rode muur kijken is niet prettig.


Het kiezen van de juiste kleuren en kleurencombinaties voor interieur wordt vaak als lastig ervaren. Dat is ook niet zo vreem aangezien het niet eenvoudig is om bij elkaar passende kleuren te selecteren. Het is daarnaast ook moeilijk om het eindresultaat van het gebruik van kleurencombinaties ‘voor je te zien’ en te visualiseren.

Begin met een goede voorbereiding. Wanneer je de kamers in een nieuwe kleur wil stoppen is het belangrijk alles goed te voorbereiden. Het combineren van verschillende kleuren zorgt voor een levendig interieur. Aan de hand van deze tips kan je nu zelf kleurencombinaties samenstellen die perfect passen bij je bestaande meubels en persoonlijke stijl.


Laten we daarom eens kijken welke kleuren en kleurencombinaties je zoals kan kiezen, en welk je effect je hiermee kan bereiken. Wie een kleine woonkamer heeft, wil zijn woonkamer vooral groter doen lijken. D kan je doen op verschillende manieren. In de eerste plaats is het belangrijk om te kiezen voor lichte kleuren. Van elke kleur heb je ontelbaar veel varianten, en dan moet je deze ook nog met elkaar combineren.


Dat kan best lastig zijn en vraagt het nodige van jouw creativiteit. Gelukkig heb je veel kant en klare kleurenpaletten die het een stuk makkelijker maken. Zoals deze verrassende kleurencombinaties voor jouw woonkamer ! Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren.


Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt. Hoe je zelf geslaagde kleurencombinaties kan samenstellen die passen bij jouw inrichting kan je hier lezen. Door deze inspirerende mogelijkheden is paars een goede kleur om in kleine mate toe te passen in woon- en werkkamers. Echter, de mystieke associaties met paars zorgen ervoor dat het niet goed past bij ‘clean’ ruimtes zoals de keuken en badkamer. In de woonkamer is er een gewaagde keuze gemaakt door voor een paarse bank te gaan.


Er is een leuk tooltje die aan de hand van je gemoedstoestand een kleurencombinatie kan laten zien. Vul in de stappen in hoe je je voelt (of juist wilt voelen) en het tooltje komt met een kleurenpalet tevoorschijn. Leuk om even mee te spelen en zo tot de juiste kleurcombinaties interieur te komen.


Breng deze kleuren muurverf bij voorkeur aan op een enkele muur zolang de woonkamer maar ruim daglicht heeft en voldoende breed is, dan is het prima mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts