donderdag 12 januari 2017

Plint met kraal

Plint met kraal

Ruim Assortiment Plinten tegen Scherpe Prijzen. Vanaf €10- Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Vervang oude Plinten nog Sneller. Ook te Gebruiken als Kabelgoot!


Plint met kraal

Geen MDF, maar ander hout? Groothandel in vele soorten Kralen Scherpe prijzen, snelle levering! Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!


Het vochtwerende MDF zorgt ervoor dat u de kraalplint in vrijwel elke ruimte kan plaatsen en in elke ruimte kan genieten van het unieke gevoel wat meekomt met de kraalplint. Net als de gladde plint is de kraalplint voor vrijwel iedere ruimte geschikt. Bij Plintenstunter is deze plint in elf verschillende afmetingen verkrijgbaar.


Gelakte plinten worden op bestelling gemaakt. De kraal plint is een van onze meest verkochte modellen. Het subtiele kraaltje zorgt voor een rustige uitstraling, zonder dat de plint als saai bestempeld wordt.


Alle plinten vanaf mm dikte hebben een kabelgoot. De kraalplint wordt veelal toegepast in het landelijke of klassieke interieur. Eigentijdse kraal plinten Leverbaar in meerdere afmetingen is dit een veel gekozen plint uit het assortiment.


Of u kiest voor een subtiel laag model of de meer prominente hoge modellen, deze plint komt in ieder interieur goed tot zijn recht. MDF-V3Plint met kraal Wit Gegrond FSC mix. MDF Plint Met Kraal Gegrond V3- mm is een plint met kraalprofiel die eenmaal is voorgegrond. Dit type MDF bestaat uit fijn vermalen geperste houtvezels waaraan watervaste lijm is toegevoegd.


Home Modellen Plint met kraal Lambert van den Bosch BV is producent en importeur van een compleet assortiment hout- en mdf producten in de meest uiteenlopende varianten voor de professionele markt. De plint heeft een kabelgoot om snoeren weg te werken en is eenvoudig te bevestigen met high tack lijm. Eindstukken zijn te gebruiken om de kopse kanten van de plinten mooi af te werken. Kraal plinten staan mooi bij een massief eiken houten vloer maar komen ook goed tot zijn recht bij andere vloeren. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Overzetplinten worden op verzoek door ons op maat geproduceerd.


Groot assortiment MDF Plinten tegen Scherpe Prijzen. Bekijk het prachtige aanbod aan Plinten nú op beslist. Kies uit producten vanaf € 395. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Alle kraal plinten vanaf mm dikte hebben een kabelgoot. Goedkope vochtwerende MDF kraal overzetplinten van de Plintenstunter.


MDF plinten met een afmeting van 18x1mm met kraal. Keuze uit veel verschillende afmetingen. Bovendien vertoont dit MDF minimale werking en is het makkelijk te verwerken.


Plint met kraal

Bezoek onze webshop en bestel online. Plint JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Montage van een voorgelakte plint of zelfs afgelakt in een RAL-kleur naar keuze bespoedigd de afronding van je project.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts