donderdag 5 januari 2017

Wekkerradio kids

Specialistisch advies nodig? Met zo’n wekkerradio ontvang je meer radiostations dan met FM en heb je minder last van ruis. Naast de standaard wekkerradio ’s bestaan er ook wake-up lights die je op een natuurlijke manier wekken doordat ze de zonsopgang nabootsen. Er zijn niet zo gek veel kinder wekkerradio ’s te vinden op het internet.


De meesten zijn gewoon standaard zwart of grijs en is niks kinderlijks aan. Een leuke wekkerradio is te koop bij De Grote Speelgoedwinkel en is van Vtech.

Deze ronddraaiende wekker is een hele bijzondere. De NR280PRABBIT wekker van Nikkei is een wekkerradio met projectie voor kinderen! Deze eigentijdse wekker heeft een retro klok met een handige temperatuurweergave. Bovendien heeft de wekker een LED-display met duidelijke tijdweergave. Het geluid van de wekker kan de radio of het alarm zijn.


Deze wekker heeft verschillende functies, zoals slaa. Bigben Wekkerradio Racewagen - Wisselbare Panelen. Vind de beste selectie wekkerradio kids fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit wekkerradio kids voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

En door het leuke design met een raceauto worden kinderen vrolijk wakker. Laat uw kind de dag beginnen met zijn of haar lievelingsliedje of -stem. Als wektoon kan hij een trein, een koek of vogelgezwisser afspelen.


De tijd wordt zowel door wijzers. Verslaap je nooit meer en schaf een goede wekker aan waarvoor deze bedoeld is: jou zo fijn mogelijk wakker maken! Bij Blokker zijn er verschillende wekkers te koop die bij vrijwel alle behoeftes passen. Denk aan een wekkerradio , een Wake-up Light wekker of de vergelijkbare daglichtlamp. Denver wekkerradio CRQ-1met inductielader zwart € 395.


RRNew York by night € 395. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! JBL Horizon Bluetooth Wekkerradio x 1cm. Je kunt ook de zoemerfunctie instellen om een alarm te activeren in plaats van de radio.


De instellingen van het apparaat zijn heel eenvoudig: je moet gewoon instellen hoe laat je wakker wil worden. Iedereen ontwaakt op een ander moment van de dag. De wekkerradio start automatisch op de gekozen radiozender. Daarom is het hebben van een wekker die volledig past bij jouw wensen van groot belang.


BigBen Interactive Stijlvolle wekkerradio New York City. De radio werkt op AM- en FM-frequenties, en u kunt voor beide radiostations programmeren.

Voor de laagste prijs op Beslist. De klok in huis te hebben is het prettig zodat je de tijd weet. Kids : Wekkerradio SMILEY Smiley. VTech KidiMagic Wekkerradio met projectie Disney Frozen II € 325. Muse M-165LD Design wekkerradio met groot display.


Wil je eenmalig een e-mail ontvangen wanneer dit product weer in voorraad is? Hou er rekening mee dat het mogelijk is dat een product niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts