donderdag 19 januari 2017

Moooi salontafel

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Haal vandaag nog die nieuwe Salontafel in huis. Ondanks dat MOOOI alleen met topdesigners samenwerkt zijn de producten, dus ook de salontafels, over het algemeen nog heel betaalbaar.


MOOOI is absoluut leidend op het gebied van design in Nederland. Zo organiseert MOOOI vanaf vorig jaar de FRAME MOOOI Awards tijdens de Milaan design week, waarmee ze het ontwerp talent stimuleren. Het tafelblad is gemaakt van Grey Pietra marmer en de voeten zijn van verchroomd aluminium. Deze salontafel is ook in andere maten leverbaar.


De Zio 145xis rechthoekig en heeft een breedte van 1centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van centimeter. De salontafel is leverbaar in twee kleuren: Stained Cinnamon en Stained White Washed. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u deze niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. De Pig table is denk ik de meest opvallende design salontafel die er is.


In dezelfde collectie zit ook nog een levensgroot paard met een lamp op zijn hoof een een konijn in de vorm van een lamp. Flinders is official dealer van alle tafels van Moooi. Wij hebben veel op voorraad en kunnen meestal snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke tafel en staat deze niet op onze website?


Het gehele assortiment van dit Nederlandse merk is via ons verkrijgbaar. Voordat hij MOOOI oprichtte had hij echter al naam gemaakt als ontwerper. The calm sensations of the Hana Armchair. Marcel Wanders is bekend van zijn zelf opgerichte designlabel MOOOI.


Moooi salontafel

Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! De Zio 145×is rechthoekig en heeft een breedte van 1centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van centimeter. De Zio 110x1is vierkant en heeft een breedte van 1centimeter, een diepte van 1centimeter en een hoogte van centimeter. Uw favoriete design salontafel bestelt u eenvoudig bij MisterDesign.


Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt uw nieuwe aanwinst zo spoedig mogelijk bij u thuis geleverd. Advies over design salontafels. Onze adviseurs helpen u graag!


Moooi salontafel prijzen vergelijken. Voor elk van deze beroemde salontafels geven we een korte uitleg over wat het idee achter de salontafel is, en eventueel wat leuke wetenswaardigheden over de ontwerper. Wij hopen dat deze selectie jou helpt te bepalen welke salontafel je nou echt mooi vin of dat je er gewoon heel veel plezier aan beleeft om deze geweldige tafels te bekijken.


Moooi salontafel

Door deze unieke positie kunnen kortingen soms wel oplopen tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts