vrijdag 27 januari 2017

Kapstok zuiver

Kapstok zuiver

Kapstokken tegen lage prijzen. Bestel hier kapstokken online. Altijd de beste deal voor jou. Zuiver kapstok op Vergelijk. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.


Geef uw interieur extra sfeer met één van de kapstokken van zuiver. Voor iedere woonstijl is wel een kapstok te vinden. Zet de kapstok neer in uw hal of gebruik hem als accessoire.


Op zoek naar een sfeervolle kapstok ? De Table Tree is niet alleen praktisch voor jassen en sjaals, maar het is ook een toevluchtsoord allerlei kleine accessoires die je mee neemt bij het binnenkomen of weggaan. Je hoeft niet te zoeken naar sleutels, autopapieren of je zonnebril. Wand kapstokken vind je in onze online shop!


Vandaag bestel morgen in huis. Dit staande kledingrek is gemaakt van wit gelakt metaal met uiteindes van hout. Dit mooie ontwerp kan ook als kleding standaard dienen in de slaapkamer of tienerkamer. Deze moderne vormgeving geeft een speels tintje aan je hal! Er zitten in totaal acht haken met houten tips aan deze kapstok van ruim 1centimeter hoogte, dus ook lang genoeg voor lange mantels!


Multi functioneel is deze kapstok ! Te gebruiken als een gewone kapstok natuurlijk, maar ook heeft hij een handig. We use cookies to make our website work properly. In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer.


Kies uit 7producten vanaf € 11. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Op twee verschillende hoogtes kunnen de jassen opgehangen worden.


De kapstok is voorzien van acht houten hangers. Hierdoor blijven de jassen ook beter hangen. De zilvere kapstok heeft in totaal acht haken op diverse hoogtes.


Handig te gebruiken in de slaapkamer, hal of kantoor. Het ontwerp van deze bijzonder hippe kapstok is gebaseerd op een heel bekend spel: Mikado. Bij de modellen Wooden Tip en Turn Stand kun je het gedeelte waar de haken zitten draaien, zodat je snel de juiste jas kan pakken. Haal vandaag nog die kapstokken in huis. Een kapstok hoeft niet saai te zijn!


Neem deze toffe moderne kapstok in huis waar maar liefst haken opzitten. Pinaccle geeft zich ook niet zomaar gewonnen, je kunt er tot kilo aan jassen en andere dingen aan kwijt. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Kapstok zuiver

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Vervaardigd van metaal en voorzien van drie kapstokhaken. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Daarnaast is de Kandy voorzien van een draaibare spiegel!


De wit metalen kapstok kan zijn plek vinden binnen vele interieur stijlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts