woensdag 18 januari 2017

Kanten vitrage

Prachtige vitrage bij dé gordijnen website. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Bestel uw type gordijnen vandaag nog voor een snelle levering.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Ontdek ons unieke assortiment vitrages.

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Het kan voordelig bij Kwantum!


Wanneer kant-en klare vitrages net wat te kort of te lang zijn voor jouw ramen, dan zijn vitrages op maat dé oplossing. Bij Kwantum kun je eenvoudig, snel én voordelig je vitrages op maat laten maken. Breng een bezoek aan één van onze Kwantum winkels.


In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende vitrages , maar ook divers soorten andere raamdecoratie zoals overgordijnen, rolgordijnen, lamellen en kant en klaar gordijnen voor iedere ruimte in huis.

IKEA - ALVINE SPETS, Gordijnen met kantwerk, paar, ecru, Door de tunnel aan de bovenkant kan je de gordijnen direct aan een gordijnroede hangen. Met een goed gemaakte vitrage ziet uw kamer er sfeervol en huiselijk uit. Heeft u een strakke interieur dan is een effen vitrage of een vitrage met subtiele streepjes het mooist. Vitrage gordijnen maken uw kamer compleet. Heeft u juist een interieur met meer design dan is een vitrage met een barok motief of moderne design de beste keus.


Breed en goedkoop assortiment vitrages. Hou jij ook zo van licht in je huis? Transparante gordijnen geven meer privacy zonder dat zij veel licht wegnemen.


Je kan de vitrage ook combineren met overgordijnen of verduisterende gordijnen zodat je altijd kan kiezen hoeveel licht je de kamer in wilt laten komen. Met een kant en klare vitrage kleed je de ruimte warm aan. Naast de belangrijke bijdrage aan sfeer, bieden onze vitrages privacy. Op deze manier kun je vrij door jouw huis bewegen zonder dat anderen alles zien. Kortom, onze vitrages bieden een combinatie van sfeer en privacy.


Bekijk onze kant en klare vitrages hieronder. Bij de luxere soorten vitrage is dat vaak een jacquardpatroon. Een jacquardpatroon is met een speciale techniek in de stof geweven.

Ook opengewerkte patronen of kant zijn zeer geliefd bij lange vitrage. Korte vitrages zijn er in allerlei soorten en maten. Wist je dat een vitrage ook wel een glasgordijn werd genoemd? Eigenlijk is dat een goed verklaarbare benaming, want deze dunne gordijnen hebben een soortgelijk effect als een glas waar licht doorheen komt. Het daglicht wordt dan namelijk een beetje gedempt en dat is precies de bedoeling van vitrages.


Gordijnen zijn er in allerlei soorten zodat je altijd de mooiste manieren vind om jouw ramen te bedekken. Zo kan je met overgordijnen en vitrages zorgen voor minder inkijk. Maar in plaats van een vitrage kan het een veel ruimtelijker gevoel geven wanneer je kiest voor valletjes. Bij Voordeelgordijnen koopt u de vitrage op maat.


Dit betekend dat de vitrage perfect hangt voor uw raam. Het enige wat u hoeft te doen is het opmeten van uw ramen en invullen in onze calculator. Wanneer u dit gedaan heeft en uw vitrage heeft bestelt gaan wij de vitrage voor u maken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Bij ons vind je diverse op maat gemaakte vitrages. Daarnaast dragen onze vitrages op maat bij aan je privacy. Onze vitrages op maat worden van begin tot eind op maat gemaakt. Aan de hand van jouw wensen maken wij de vitrage perfect op maat. Een handig voordeel is dat je vitrage kunt gebruiken als afscherming van de ramen zonder dat dit ten koste gaat van lichtinval.


Een vitrage ziet er prachtig uit voor je ramen, maar moet natuurlijk wel goed passen. Daarom komen onze vakmensen graag bij je langs om samen te bepalen wanneer het eindresultaat helemaal naar jouw smaak is. De vitrages van Gordijnshop zijn daarnaast voordelig, kunnen op maat gemaakt afgeleverd worden en hebben altijd de goede kwaltitieit. Leen Bakker heeft een ruime keuze mooie en betaalbare kant en klaar gordijnen direct uit voorraad leverbaar.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Met kant en klaar gordijnen creëer je op eenvoudige wijze precies de sfeer die jij voor ogen hebt. Je kunt kiezen uit kant en klare gordijnen met ringen, plooien of lussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts