donderdag 19 januari 2017

Grey wash beits steigerhout

Grey Wash Beits online Kopen? Vind grey wash beits als je nu zoekt. Van Beginner tot de Serieuze Visser. Steigerhoutbeits op beslist.


Het hout krijgt de charme van doorleefd hout, zoals oude steigerplanken. Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar.

Begin met droog hout, dat stofvrij en vetvrij moet zijn. Vooraf schuren is niet nodig voor de opname en duurzaamhei want wij hebben de meubelen al helemaal geschuurd voor u. Eén laag steigerhoutbeits is voldoende voor een mooi resultaat. Bij onderhoudslagen hoeft niet geschuurd te worden. Op geschuurd steigerhout , is er ongeveer liter per mnodig. Buiten bereik van kinderen houden.


Dit is de standaard maat van een steigerplank. De planken zijn ongebruikt en dus schoon van spijkers, krammen enz. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Hoe verf je steigerhout in een whitewash effect? Vooral nieuwe steigerplanken hebben een kleurtje nodig, oud steigerhout is al grijs en kan meestal met een neutrale beits worden behandeld tegen de weersinvloeden. Voor 21:uur besteld = morgen in huis!


Bij GAMMA heb je veel keuze. Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten. Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven. Het voordeel van nieuwe, onbehandelde steigerplank zelf beitsen is dat u een veel betere kwaliteit plank heeft zonder scheuren en te ruige delen.


Geschikt voor binnen en buiten. Veel van deze beitsen zijn ook goed te gebruiken op andere soorten zachthout en geven in alle gevallen een mooie verweerde look. Met beits voor steigerhout krijgt uw hout meer karakter. U kunt op dit moment kiezen uit een grey - wash en een white- wash.


Beide beitsen geven een mooie, verweerde kleur. De één in het grijs, de andere in het wit. Cetabever tuinmeubelbeits transparant grey wash 7ml is een terpentine gedragen tuinbeits, verkrijgbaar in diverse kleuren en te mengen in iedere gewenste transparante kleur.


Tuinmeubelbeits is waterafstotend en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden. Zij kunnen jou verschillende kleurstalen laten zien van hoe de grey wash er naar verwachting uit komt te zien. Wil je een wat donkere grey wash , dan voeg je nog wat extra verfwash toe.

Voor een lichtere grey wash is logischerwijs de toevoeging van extra water noodzakelijk. Ik kocht een potje bij Action en filmde mijn eerste indruk! Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen , bescherm je het tegen invloeden van buitenaf.


Beits trekt namelijk dieper in het hout dan verf en heeft een vochtregulerende werking, waardoor het vocht er wel uit kan, maar niet in. Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts