maandag 30 januari 2017

Gordijnen markt

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Het enige wat u hoeft te doen is het volgen van onze meet instructies en zo kunt u zorgeloos en veilig uw gordijnen op maat bestellen! Als u vragen hebt kunt u ook altijd een e-mail sturen.


In de huidige online markt is het online kopen van gordijnen niet meer weg te denken maar wij vinden wel dat dit veilig moet. Home Over ons Collectie Contact : Copyright degordijnenmarkt. Wij verkopen al ruim jaar onze stoffen op de Haagse Markt en sinds jaar hebben we ook een showroom in Wateringen en een eigen gordijn atelier waar wij de gordijnen op maat maken.

De nummer in raamdecoratie. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Dat hangt in de eerste plaats af van de breedte van uw gordijnrails en van de hoogte van uw gordijn , dan van de eventuele rapporthoogte, maar ook van de soort plooi.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw gordijnen niet te plooien, maar van ringen in de stof te voorzien. Op die manier rijgt u uw gordijn aan een gordijnstang.


De Stoffenknaller heeft stoffen voor elk project. Verduisterende stof, gordijnstoffen, decoratie stoffen, gobelins of heerlijk zachte wafelstof. Bezoek onze stoffenkraam op de markt , of bestel de leukste stoffen direct online.


Wij kunnen ook gordijnen op maat maken. In onze collectie kant en klaar gordijnen vind je gordijnen in verschillende kleuren en afmetingen. Bij iedere kamer past weer een andere type gordijn. Kies bijvoorbeeld voor lichte, dunne vitrage gordijnen in de woonkamer, en vrolijk een kinderkamer op met een verduisterend gordijn in een leuke, vrolijke kleur of print.


Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn.

Gordijnen bestellen op maat bij 123gordijn. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Overstappen kan alleen vandaag nog!


Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Naast bestellen in onze webwinkel, kunt u ook terecht bij ons op de markt. Daar kunt u een selectie uit onze collectie vinden.


Wilt u er zeker van zijn dat de voor u interssante stoffen ook op de betreffende markt beschikbaar zijn, mail ons dan vooraf. En wij zorgen ervoor dat de stoffen terplekke beschikbaar zijn. Geen maak- en verzendkosten!


Bepaal vervolgens waar het gordijn verder aan moet voldoen, binnen welke interieurstijl het moet vallen, kies een type plooi en start met inmeten. Lees alles over het kiezen van gordijnen in onze blog tips om gordijnen te kiezen. Elk gordijn op maat is te bestellen in een enkele plooi, dubbele plooi of waveplooi.


Wij nemen u dan ook graag al het werk voor het maken van gordijnen uit handen. Daarnaast kunt u ook de gordijnen op maat bestellen. Hoe je het ook noemt, er zijn verschrikkelijk veel manieren om je ramen te bedekken. We hebben bijna alle soorten en voor ieder budget.


Wil je niet te veel uitgeven, ga dan voor een voordelige standaard maat. Door directe samenwerking met fabrikanten en ateliers houden we de lijnen kort en dit resulteert in hele scherpe prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts