vrijdag 6 januari 2017

Fotomuur

Fototegels met de beste prijsgarantie. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Koop nu en bespaar geld vandaag. Shop direct behang online.


Fotomuur

Beslist de laagste prijzen. FotoMuur heeft al meer dan jaar ervaring in de productie van kwalitatief hoogwaardig foto vliesbehang. Bekijk meer ideeën over Interieur, Woonideeën en Muur galerijen.


En dit zonder urenlang met je fotolijstjes te moeten puzzelen. Gemakkelijk en snel een fotomuur in huis. De fotomuren van Lijstentoko. Je hoeft het niet bij één fotomuur te houden. Je kunt bijvoorbeeld twee of drie verschillende plekken in je woning uitkiezen waar je een fotomuur wilt maken.


Fotomuur

Elke fotomuur kun je een ander thema geven. Zo kun je bijvoorbeeld een kinderfoto thema maken. Lees hier ideeën om een fotowand te maken. Farris, jaar Vanmorgen heb ik het heel erg leuk gehad vooral in de ballenbak! Het is echt super de Piper leuk!


Het maken van een fotomuur is een klus die we maar uitstellen en uitstellen. Gek, want het is eigenlijk net als het maken van die old skool collage van vroeger. De specialist in fotobehang. Grote keuze, scherpe prijzen en snelle bezorging. Of ontwerp je eigen foto op kwaliteit vliesbehang.


Fotomuur

Een fotomuur is een eenvoudige maar effectieve manier om een ruimte in je huis een persoonlijk tintje te geven. Met wanddecoratie en fotoafdrukken maak je de fotomuur echt uniek. We hebben vier verschillende materialen voor wanddecoratie: canvas, forex, plexiglas en aluminium. Ga direct aan de slag en creëer je eigen fotomuur.


Nog niet klaar en wil je later verder met je IXXI? Maak dan gratis een persoonlijk account aan. De flexibele IXXI foto wanddecoratie bestaat uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Bespaar tot wel via kiesproduct. Profiteer van deze aanbieding!


Bekijk het bord Fotomuur indeling van iris_koning op Pinterest. Je kan ervoor kiezen om je fotomuur met dubbelzijdige tape tegen de muur te bevestigen. Op die manier kan je je kaders heel nauwkeurig op de gewenste hoogte plaatsen.


Acaza - Fotomuur I - Toronto - Lijsten - Zwart. Met dit pakket van fotolijsten kan je een schitterende fotogallerij inrichten in je woonkamer. Een fotomuur staat leuk in heel veel verschillende kamers, in de woonkamer staat het leuk maar ook in een slaapkamer is een fotomuur goed op zijn plek. Een van de mogelijkheden is om een fotomuur te maken met bijvoorbeeld polaroid foto’s.


Hoe kan je een fotocollage maken? Wij hebben meer dan indrukwekkende muurdecoratie ideeën met een zelfgemaakte fotocollage voor je verzamelt. Fotowanden op maat laten maken? Stel nu jouw unieke fotowand samen.


Persoonlijke wanddecoratie of muurdecoratie maken? Ontwerp online je eigen wanddecoratie bij IXXI. Selecteer je favoriete foto’s en ontwerp je persoonlijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts