zondag 29 januari 2017

Montis bijzettafel

Montis bijzettafel

Nú op voorraad dus snelle levering! Meubels voor de laagste prijs. Bestel bij de online handwerkwinkel. Ruim assortiment loeplampen voor uw hobby! Bijzettafels online bestellen.


Montis bijzettafel

Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Een bijzettafel staat vaak niet op een vaste plek, maar zwerft door het huis en staat daar waar er op dat moment het meeste behoefte aan is. TOR is ontworpen vanuit de gedachte dat een bijzettafel makkelijk verplaatsbaar moet zijn. De opstaande rand van het blad voorkomt dat producten die er op staan er gemakkelijk vanaf schuiven. Montis gelooft dat mooie vormgeving ook gewoon comfortabel moet zijn.


Daarom maken wij meubelen die geïnspireerd zijn op de wensen van het moderne leven. Wij begrijpen dat je geen esthetiek wilt inleveren voor comfort. Maar ook geen comfort voor esthetiek.


Dat is de luxe van een goed ontwerp. Annex is een multifunctionele bijzettafel in een nieuwe vormgeving. Het onderstel heeft asymmetrische structuren van platstalen strippen. Door de asymmetrie zijn de tafels eenvoudig aan het blad te verplaatsen naar de bank of een fauteuil. Vaak heeft een bijzettafel geen vaste plek in huis maar zwerft deze rond op de plekken waar er op dat moment het meeste behoefte aan is.


Tor is ontworpen met het idee dat een bijzettafel gemakkelijk te verplaatsen moet zijn. De Montis Tor bijzettafel is ontworpen door Lambie van Hengel. Nieuwe montis tor bijzettafel met handvat.


Nieuwprijs €1nu te koop voor €1bezorgen is in. Zo goed als nieuw Ophalen. Montis bijzettafel Tor heeft de perfecte combinatie tussen functionaliteit en het design. Door het handvat is dit tafeltje makkelijk te verplaatsen en dankzij de opstaande rand rollen of schuiven de spullen die erop staan er niet af.


Montis is continu op zoek naar nieuwe materialen en technieken voor het ontwikkelen van originele en unieke designmeubels. Deze speelse design salontafel verbaast door eenvoud met een vanzelfsprekende natuurlijkheid. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Vind bijzet tafel het nu op Kensaq.


Offerte met projectprijzen? Het eigenzinnige en strakke design van Montis is duidelijk terug te zien in het ontwerp van de bijzettafels. Vanaf € 20 Incl BTW. Designer Lambie van Hengel.


De tafel heeft vier poten, waarvan er twee boven het tafelblad uitpiepen en als handig handvat functioneren. Voor meer informatie over de Montis Tor bijzettafel kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij kunnen u alles vertellen over de Montis Tor. Bij Van der Donk interieur is de Montis Tor altijd ruim op voorraa vandaag bestellen is dus meestal morgen in huis. Kleine woonitems (o.a. bijzettafels , kussens en accessoires) worden voor slechts bij je thuisbezorgd via PostNL.


Gratis ophalen in de winkel Je bestelde woonitems haal je eenvoudig op in Zutphen of Veenendaal. Nieuw Montis Tor bijzettafel salontafel hengsel tafel grijs. Grijs of geel stalen uitvoering.


Montis bijzettafel

Zo is de tafel ideaal om bijvoorbeeld een boek of drankje op te plaatsen en deze binnen handbereik te houden. Modellen die voldoen aan de hedendaagse eisen, wensen en behoeften van klanten zoals u. Wanneer u kiest voor Montis stoelen, banken, hockers en poefen dan kiest u voor toewijding, oog voor detail, kwaliteit, stijl en respect voor de natuur. Want, Montis maakt gebruik van natuurlijke bekledingsmaterialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts