dinsdag 10 januari 2017

Muurstickers zelf ontwerpen

Muurstickers zelf ontwerpen

Geschikt voor verschillende ondergronden. Rechthoekig of contour gesneden. Je eigen muurstickers ontwerpen? U kunt uw eigen muursticker zelf ontwerpen , en uw muursticker of muurteksten voorzien van eigen ontwerp en tekst.


Muurstickers zelf ontwerpen

U kunt de muursticker en muurteksten makkelijk zelf maken, ontwerpen , bestellen en plakken. Zelf aan de slag met de ontwerptool. Heb jij een specifieke tekst in je hoofd. Bijvoorbeeld met allerlei verschillende lettertypes, dan kan je met deze muursticker ontwerp tool zelf aan de slag. Stuur ons het resultaat en wij maken er een muursticker van.


We bieden de mogelijkheid om een muurtekst zelf te maken en ontwerpen via de muursticker ontwerpmodule. Muursticker zelf ontwerpen. Dé specialist als het gaat om muurstickers en muurteksten in huis!


Muurstickers zelf ontwerpen

De persoonlijke muurstickers zijn al verkrijgbaar vanaf €95! Een unieke en persoonlijke sticker. De muurstickers kunnen helemaal naar eigen wens gemaakt worden. Mail ons je wensen en wij kijken vrijblijvend of jouw.


Dat doet u makkelijk zelf met onze online ontwerper. Uw eigen unieke gesneden muursticker in de door u gewenste maat, style en kleur. Heb je zelf een tekening gemaakt of wil je juist de krabbels van jouw kleine op de muur, maak een scan van de tekening (hoge resolutie) en wij maken er een muursticker van. Probeer het zelf eens met Vector Magic. Ontwerp je een eigen sticker dan kun je zelf het formaat bepalen, naar wens kun je sticker zelf indelen.


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Foto's Ben je wel handig met de computer en wil je zelf een foto omzetten naar een vector (snijbare) afbeeldingen. Je bepaalt zelf de kleur, het lettertype en de afmeting.


Heeft u liever een eigen ontworpen muurstickers in plaats van de muurstickers in ons assortiment? Eigen ontwerp muurstickers maken. Zo kunt u ervoor kiezen om uw eigen naam te ontwerpen en als muursticker op de muur te plakken.


Tevens kunt u bijvoorbeeld de naam van uw favoriete voetbalclub of band ontwerpen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken namelijk met ontzettend veel plezier en liefde muurstickers op maat. Deze zelf ontworpen muurstickers kunnen een bestaande muursticker van onze website zijn in combinatie met een naam. Bij Stickerop ontwerp je je eigen muursticker.


Je maakt in een beeldbewerkingsprogramma je sticker zoals je hem wilt. Upload het beeld en je hebt enkele dagen laten een home-made muursticker in huis. Op de website kan je zelf muursticker maken en ontwerpen. Bepaal zelf de vormen van je muurstickers eigen ontwerp. We leveren muurstickers waarvan de vormen niet uitgesneden zijn, maar we kunnen evengoed je decoratiestickers uitsnijden volgens de vorm.


Met uitgesneden muursticker zal je geen witte of transparante achtergrond noch randen hebben. Muurteksten en muurstickers daar zijn wij van Muurteksten. Pas de wanden in je kantoor, winkel of woning eenvoudig aan met muurstickers.


Want als je muurstickers maken gaat, heb je alle vrijheid om je interieur zelf vorm te geven. Zelf muurstickers ontwerpen is een eenvoudige manier om het interieur van je winkel, kantoor of zelfs woning mooi op te waarderen! Dus, laat je stickers drukken bij de specialist! Wil je je eigen stickers ontwerpen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts