vrijdag 30 september 2016

Tuinmeubelen olie

Tuinmeubelen olie

Grootste assortiment van Nederland. Nu met hoge kortingen Nu Tot. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Getest door onafhankelijk laboratorium.


Elke productie van Topkwaliteit. De grootste collectie tuinsets vind je hier! Tuinsets tegen de laagste prijzen. Tuinmeubelen behandelen met olie in plaats van beits of lak: werkt het? Tijd voor het oordeel: is olie op waterbasis een geschikt milieuvriendelijk alternatief voor verf of beits op basis van terpentine voor tuinmeubelen ? Het resultaat: Rechts een onbehandelde stoel, links een stoel uur na behandeling met olie.


Smeer je tuinmeubelen aan het eind van het zomerseizoen in met speciale olie voor tuinmeubelen. Dit is een natuurlijke olie die speciaal ontwikkeld is voor harde houtsoorten, zoals teak, bankirai, ceder en iroko. Ideaal voor onbehandeld of al eerder met olie afgewerkt tuinhout. In de olie zetten van 2e hands houten tuinmeubels.


Geeft de olie niet af op tuinmeubels? Bovendien hoef je dan ook niet zo lang te wachten voordat je de meubelen weer kunt gebruiken. Je zult dus vaker je tuinmeubelen moeten oliën dan beitsen.


Nog een gezamenlijk voordeel van beits en olie is, dat je geen grondverf nodig hebt als basis. Teak tuinmeubelen kleuren. Als je kiest voor een olie in kleur, heb je het voordeel dat de teak meubelen langer beschermd zullen zijn. De kleur in het product zorgt er namelijk voor dat het UV-licht minder kan doordringen in je tuinmeubelen , waardoor de UV-stralen het hout minder aantasten en er geen vergrijzing ontstaat.


Gebruik voor nieuwe tuinmeubelen nooit een hogedrukreiniger. De krachtige waterstraal beschadigt de natuurlijke waslaag van het hout. Bij verweerde tuinmeubelen is dat geen probleedaar is deze laag vaak al verdwenen. Karwei verkoopt ook tuinmeubelen met een white wash finish, die nog een natuurlijke beschermlaag hebben. Zijn de tuinmeubelen schoon, droog en in goede conditie?


Dan heeft u hierboven een stap over geslagen. Dan voeren we alleen onderhoud uit door het oppervlak af te nemen met een in olie gedrenkte doek. De olie zorgt er voor dat de oppervlakte van het hout extra gevoed wordt en soepel blijft, ook zit er vaak een UV bescherming in de olie of beschermer zodat de kleur langer behouden blijft. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ontdek nu ons uitgebreide assortiment tuinmeubelen. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Onderhoud je je tuinmeubelen niet goe dan kunnen ze uitdrogen en barsten.


Het is altijd een goed idee om je tuinmeubelen direct na het uitpakken en in elkaar zetten te behandelen met olie. Hoewel het hout al behandeld is met olie , raden we aan om het direct nog een keer te doen. Met de Rambo Tuinmeubel olie kleurloos transparant 7milliliter geef je jouw tuinmeubels voeding en de broodnodige verzorging. Olie behandeling voor gebruik. De olie trekt diep het hout in en beschermt tegen vergrijzing.


Deze olie bevat een minimale hoeveelheid pigmenten, omdat het product transparant is. Daardoor wordt de houtkleur behouden en de houtnerf geaccentueerd. Hardhouten tuinmeubelen opknappen met olie.


Wanneer je je hardhouten tuinmeubelen onderhoudt met olie zorg je ervoor dat het hout niet uitdroogt. Op die manier zal het langer mooi blijven. Voordeel van het gebruiken van olie is dat het goed in het hout trekt en je het makkelijk bij kunt werken. Om aanslag op je houten tuinmeubelen te verwijderen gebruik je een schuurmachine. Schuur dan ‘met de nerf mee’.


Tuinmeubelen olie

Wil je je tuinmeubelen insmeren met teakolie? Gebruik hiervoor nooit een doek: er verdwijnt meer olie in de doek dan in het hout. Neem liever een kwast met de juiste breedte, dan heb je het meeste rendement van je olie. Zo kan je je tuinmeubelen beschermen tegen alle weerselementen die je hout zullen verweren en belet je dat het hout grijzer wordt onder invloed van onder meer de zon. Tegenwoordig kijken we ook verder dan teak tuinmeubelen en bieden we ook prachtige andere materiaalsoorten aan, zodat jij de tuinmeubelen krijgt die jij verdient.


Het verschil tussen olie en beits. Je kan aan prachtige design tuinmeubelen van Brafab denken, maar ook van Bryck hebben wij design tuinmeubelen in huis gehaald. De keuze is reuze bij Dutch Garden! Met Hartman tuinmeubelen kies je voor kwaliteit, design en comfort! Natuurlijk wil jij zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw tuinset!


Tuinmeubelen olie

Met een beetje extra aandacht voor het onderhou heb jij nóg langer plezier met je tuinmeubelen. Bekijk hier hoe jij het beste jouw tuinmeubelen mooi gaat houden! Vervang deze dan ook tijdig. Om de scharnieren te smeren gebruik je best ook geen olie , maar een glijmiddel op basis van siliconen. Dit geeft geen kleur af waardoor er geen donkere vlekken ontstaan rond de scharnieren.


Tijdens de nacht en winterperiode is het best om de tuinmeubelen te bedekken met een plasticfolie of beschermhoes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts