vrijdag 9 september 2016

Iittala kaasschaaf

Bestel Iittala Kaasschaaf bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 395. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je.


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.

Knivesandtools: dé keukenmessen expert! Dit gereedschap voor eigentijds tafelen is afzonderlijk of als set te gebruiken. Te combineren met elk Iittala -bestek, vooral Citterio 98. Past perfect bij de Tools-pannenset. Geschikt voor de vaatwasser.


Het Finse Iittala maakt als sinds jaar en dag hoogwaardige designproducten op het gebied van glaswerk, koken en keukengerei. Een complete set gereedschap voor een modern gedekte tafel, los of als set te gebruiken. Van pepermolen tot opscheplepels, deze roestvrij stalen objecten voelen vanaf het eerste moment vertrouwd.

Iittala Kaasschaaf vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf € voor 23:bestel morgen in huis ook avondbezorging shop. Het minimalistische, moderne design maakt indruk. De kaasschaaf is uit zijn geheel vervaardigd uit geborsteld roestvrijstaal. De schaaf is voorzien van een zeer scherp snijvlak waardoor hij gemakkelijk door harde, oude en brokkelige kaas snijdt.


Klanten van de Iittala webshop hebben het recht op retournering en restitutie gedurende een periode van dagen vanaf de. Persoonlijke klantenservice. Collective Tools kaasschaaf cm. Fantastische aanbiedingen. Alle woonaccessoires vind je op beslist.


Snijd gemakkelijk plakjes kaas met deze kaasschaaf van Iittala. De schaaf is fijn in gebruik voor harde kazen, voor hele zachte kazen iets minder fijn. Kaasschaaf Tijdelijke aanbieding, alle losse pannen korting! Houdt je van strakke lijnen en kaas dan mag deze kaasschaaf zeker niet ontbreken in je collectie.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! De Boska Milano kaasschaaf is de Roll`s Royce onder de kaasschaven. Brabantia Profile kaasschaaf voor jonge kaas – Matt Steel.


Boska Holland Soft Grip Kaasschaaf – Jonge Kaas.

Online iittala collective tools kaasschaaf kopen of bestellen. Vind hier alle reviews over de Boska Milano Kaasschaaf bij Coolblue. Geen gewone kaasschaaf om plakjes mee te fabriceren, maar om kaas van een blok af te raspen! Het enige wat anders is, is dat je krulletjes. Een kaasschaaf is een product dat bijna in ieder huishouden te vinden is.


Zo is het snijvlak een punt van onderscheid. Kaasschaven met een klein snijvlak zijn perfect voor jongere kaas omdat deze kaas dan niet blijft plakken. Webshop voor Iittala - duizenden tevreden klanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts