dinsdag 20 september 2016

Leeslamp landelijke stijl

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Voordelige Leeslampje op beslist. Duizenden lampen op voorraad.


In deze categorie vindt u een collectie van originele vloerlampen met een landelijke stijl.

De landelijke vloerlampen worden veelal gemaakt van materialen met een natuurlijke uitstraling. Het zijn rustieke en sobere vloerlampen die aansluiten bij het landelijke interieur. Landelijke lamp maakt interieur af. Een landelijke lamp hoort thuis in een landelijk interieur.


Of, in een interieur met landelijke accenten. Het opbouwen van een bepaalde stijl in een kamer of woning vraagt tij geld en inspanning. Stap voor stap een interieur aanpassen geeft bovendien enorm veel plezier.


Geïnspireerd door de Britse shabby chic mode, legt ons landelijk shabby chic gamma het accent op oude en originele stijlen , ten gunste van natuurlijke materialen en een ontspannende sfeer.

Met het combineren van een landelijke vloerlamp en een landelijke hanglamp, kunt u uw kamer verlichten. Vloerlampen vormen de perfecte invulling van deze stijl , omdat ze ook gezelligheid en geborgenheid uitstralen. Afhankelijk van het soort vloerlampen, met beweegbare arm, met een leeslamp of een uplight, kies je voor directe- of indirecte verlichting.


Het doel waarvoor u de vloerlamp wilt gebruiken, is bepalend. De zachte, authentieke stijl van landelijke vloerlampen zijn perfect combineerbaar met andere lichtelementen in uw interieur. De handgemaakte staanders zijn vervaardigd uit bijvoorbeeld koper, brons, chroom of messing. Combineert u die kleuren goed met de rest van uw interieur, dan bekomt u de echte rust en nostalgie van de landelijke stijl.


De meeste landelijke vloerlampen zijn ook als wandlampen of hanglampen te verkrijgen. Hierdoor kunt u uw ruimte compleet en sfeervol inrichten in dezelfde stijl. Ook deze kunt u hier online vinden. Bij Straluma vindt u alles omtrent sfeervolle verlichting in de landelijke stijl.


De brocante en landelijke woonstijl worden vaak door elkaar gehaal beiden stijlen maken veel gebruik van hout en wittinten. Typische landelijke vloerlamp. Een karakteristieke staande lamp landelijke stijl bestaat er niet.


Toch zien we veel elementen terugkomen in de landelijke vloerlamp. Grotendeels zijn de designs voorzien van aardse kleuren. Denk aan wit, grijs, zand en taupe.

Ook zijn natuurlijke materialen een must binnen het landelijke segment. Mooie in landelijke stijl uitgevoerde leeslamp in de kleur zwart. Lamp geeft perfect licht om bij te lezen of te werken.


Wilt u de lampen in landelijke stijl uitrusten met een LED-lichtbron, of heeft u op dit gebied een andere voorkeur? U kunt binnen de landelijke lampen kiezen voor bijvoorbeeld een van de tafellampen of de spots, die net als de vloerlampen en de railsystemen van een uitstekende kwaliteit zijn. Of heeft u een tafellamp in huis waarvan u de voet niet meer zo mooi vindt, maar de kap wel? Schaf dan een nieuwe lampvoet aan. Bij Eigenstijl Wonen hebben we lampvoeten voor ieder interieur.


Of u nu een landelijke , industriële of moderne inrichting heeft. Lampenwebshop heeft een uitgebreid assortiment aan landelijke lampen. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van romantische landelijke lampen.


Deze lampen komen volledig tot hun recht knusse warme woningen. Met onze landelijke lampen creëert u een warme atmosfeer waar het gezellig is. Onze volledige collectie vind u onder de binnenverlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts