donderdag 22 september 2016

Decoratieve wandpanelen

Koop decoratieve elementen van Orac online in onze webshop. Wandlijsten, deurpanelen en meer. Decoratieve plinten en meer. Zoek naar 3d wandpanelen op de nieuwe KensaQ. Bestel wandpanelen online.


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! De decoratieve wandpanelen van Dumaplast zijn waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.


Wandpanelen en plafondpanelen kopen bij HORNBACH. Op een wand kun je behang aanbrengen maar het kan ook erg mooi staan als je er wandpanelen op aan brengt. Voor het geluidsdempend maken van ruimten bijvoorbeeld. Daarnaast kunnen wandpanelen ook juist een decoratieve functie hebben.


Als u een kijkje neemt in onze webshop, staan alle beschrijvingen van onze wandpanelen erbij vermeld. Hieruit kunt u ook aflezen of bepaalde panelen misschien meer geschikt zijn voor decoratieve functies.

Een houten wandpaneel straalt warmte en persoonlijkheid uit. Verschillende maten wandpanelen. Zoekt u een decoratief element voor in uw interieur dat een intieme en warme sfeer geeft?


Handgemaakte wandpanelen hebben charme en zijn elegant waardoor het een schitterend item is voor een kale muur. Onze stenen panelen en gevelbeplating zijn gegoten van echte stenen, bovendien zijn ze licht van gewicht, duurzaam en eenvoudig te monteren. Geef je inrichting een hele nieuwe uitstraling met decoratieve wandbekleding. Mooi afgewerkte wanden en plafonds zijn de basis voor een sfeervol interieur.


Deze bekleding is daarom een ideaal alternatief voor gipsplaten. Wilt u iets anders dan schilderwerk of behang? Onze betaalbare en eenvoudig te monteren wandpanelen zijn de oplossing. U kunt naar keuze een gehele muur of een deel daarvan bekleden. Door de vele verschillende motieven en reliëfs creëert u een bijzonder decoratief spel van licht en schaduw in nagenoeg iedere ruimte.


Kies voor horizontale of verticale bevestiging en varieer met lengtes. Zo maakt u een speels effect. Lambrisering versus behang.


Een lambrisering is niet alleen decoratief , maar kan in de gang ook als stootbord dienen. Akoestische wandpanelen hangen in het zichtveld en zijn daarom esthetischer dan akoestische plafondoplossingen. U heeft dan ook een ruime keuze aan designs.

Naast de standaard collectie akoestische wandpanelen kunnen we ook een product op maat voor u samenstellen om de akoestiek te verbeteren. Onze handgemaakte decoratieve wandpanelen zijn stijlvol, chique én stoer tegelijk. Ze worden gemaakt van (deels) recycled staal waarin een patroon is gestanst.


Elk wandpaneel wordt met de hand bewerkt en beschilder waardoor ze zowel een sierlijke uitstraling als een robuuste vintage look kunnen hebben. Bekijk meer informatie over wandpaneel Wind. Alle M-Wall Home 3D wandpanelen zijn 1 ecologische producten en geproduceerd uit duurzame grondstoffen.


De gebruikte bamboevezels zijn zeer sterk maar niet star wat er voor zorgt dat de wandpanelen licht van gewicht zijn. De elementen wisselen in dikte en geven diepte aan de wand. Houten wandafwerking met massieve uitstraling. Eenvoudig een ruimte voorzien van de warmte van de natuur.


Met gekloofde elementen of geborsteld om de nerf van het hout te benadrukken. Denk dan eens aan een foto op hout als decoratief wandpaneel. Wij hebben wandpanelen in verschillende materialen o. Teak wandpanelen en hergebruikte Teak planken.


Maar ook zeer decoratieve kokosmatten en flexibel steen als wand decoratie. Indien gewenst kunnen wij ook uw wandbekleding monteren. Maestro biedt stijlvolle wandpanelen die in elk interieur en in elke ruimte passen. De panelen zijn bijzonder eenvoudig te installeren, en worden rechtstreeks voor je oude muur geplaatst. Af en toe nood aan verandering?


Ook het verwijderen van de wand gebeurt in een handomdraai. Perfect voor een (tijdelijke) accentwand dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts