donderdag 15 september 2016

Restol houtolie naturel uv extra

Zoek naar restol houtolie op de nieuwe KensaQ. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma!


Restol houtolie naturel uv extra

Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website! Het resultaat zal zijn dat de uiteindelijke kleur minder verzadigd is waardoor het oorspronkelijke hout beter zichtbaar blijft. Natural UV Extra Information. In naturel uv extra (blank uv extra , wel een echt goede uv -filter.


Let op! de oude restol naturel is ook nog in de handel, zonder deze UV filter), een flink aantal houtkleuren en diverse witten, grijzen en zwart. De basis van dit product is een gemodificeerde lijnolie, de verdunnig is terpentine. Op zoek naar extra UV -bescherming van uw hout tegen weer en wind maar wilt u zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke houtkleur blijven? Het schuren van de ondergrond is niet nodig.


In blank UV vult dit voor ons een niche: men vraagt vaak om een type onzichtbare afwerking a la Skylt. Voor buiten was er geen product dat daar maar enigzins in de buurt kwam. Het bevat een UV -filter waardoor de kleur behouden blijft. U krijgt een duurzaam en mooi resultaat in zijdeglans of matte afwerking.


Licht schuren voor het aanbrengen van de tweede laag kan het resultaat verbeteren. Vind restol houtolie het nu op Kensaq. De behandeling en het resultaat hangt af van het soort hout. Dat zorgt ervoor dat uw buitenhout jarenlang beschermd blijft.


Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf. Correcte service en passend advies. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. U heeft keuze uit meer dan kleuren. Let op: Verf die speciaal voor u gemengd is kan niet retour worden genomen, zie onze algemene voorwaarden.


Dit document opent in een apart venster. HOUTOLIE MAT restol houtolie transparant mat is een watergedragen, matte, uv -werende blanke beitslak. Zo blijft het lang beschermd.


Restol houtolie naturel uv extra

Het is gebaseerd op natuurlijke lijnolien. Ook voor uw tuinmeubilair. It contains an active UV filter that preserves the colour. You get a durable and beautiful finish!


Benieuwd naar de duurzaamheid? Bladgoud (157) Natuurverf (283) Krijtverf (6) Kalkverf (12) Decoratieve. Het biedt goede bescherming tegen vocht en alle invloeden van het weer.


Restol houtolie naturel uv extra

Door het UV -filter blijft de kleur behouden. Daarom gebruik je houtolie eigenlijk alleen op kale ondergronden. Olie voor hout is niet getest op bijvoorbeeld hechting op oude en bestaande verflagen. Houtolie is bedoeld om hout duurzamer te maken.


U kunt dat dan ook beter niet doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts