donderdag 15 september 2016

Plinten gelakt 9010

Vanaf €10- Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu!

Plinten van alle merken op beslist. Dit is tijdwinst bij afbouw. Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Schuren is niet noodzakelijk. De rechte plint , ook wel blok plint.


MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken. Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken.

Bekijk voor meer informatie over kleuren onze RAL kleuren pagina. Plint ( gelakt ) - Model Rondingenplint De rondingen plint heeft zijn naam te danken aan de opeenvolgende rondingen in het model. Dit geeft een rustige sfeervolle uitstraling. Gemaakt van de beste vochtwerende MDF soort.


Hoogwaardige product V3watervast MDF. De plinten zijn gebruiksklaar gelakt en hoeven niet nagelakt te worden. Wilt u toch nalakken, dan is schuren niet noodzakelijk.


Alle rechte plinten zijn van vochtwerend MDF V3en verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en afmetingen. Wit gegronde plinten dient u zelf af te lakken. Wij zijn specialist in afgelakte en voorgelakte plinten in mdf en hardhout. Op kleur en afwerking te bestellen tegen zeer scherpe prijzen.


Onze MDF V313- plinten worden standaard dubbel gegron maar je kunt de plinten ook voor- of afgelakt laten leveren. Dit kun je bij je bestelling aangeven. Deze plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2. Het voordeel van plinten in lange lengtes is dat je minder naden in je woning hebt.


Bovendien bespaar je hierdoor ook tijd en werk.

De plint is dus klaar voor gebruik. Kies uit producten vanaf € 395. De achterkant van de plint is ingefreesd waardoor deze strak tegen de muur geplaatst kan worden. Gebruik hiervoor de High Tack lijm voor een optimaal resultaat. De gelakte waterwerende MDF v3Gladde plint is perfect voor een strakke afwerking van uw project.


MDF v3kan gebruikt worden bij vloeren die klamvochtig worden gedweild. De gladde plinten van 9mm en 12mm dik hebben geen kabelsponning. Kies de wit gefoliede plinten als u kant en klare plinten wilt. Alle plinten zijn meter lang.


Verkrijgbaar in de diktes van mm, mm en. Gelakte plinten worden op bestelling gemaakt. Onze plinten worden altijd vanuit voorraad geleverd en u kunt ze zelfs laten aflakken.


MDF plinten bestelt u bij mooieplinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts