woensdag 21 september 2016

Bruine sprei

Een Optimale Nachtrust met een Auping Sprei. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bruine spreien voor de beste prijs. Ontdek ons unieke assortiment spreien. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Een spreien zijn uitermate geschikt voor in de winter op uw bed.


Hierdoor zult u het nooit te koud hebben en daarnaast zorgen deze er ook voor dat uw bed een hele nieuwe uitstraling krijgt. De maat van je sprei hangt af van de maat van je bed. Ga afhankelijk van de maat van je bed voor een eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux of extra breed sprei.


Het is normaal dat een sprei breder en langer is dan je matras, zodat hij over je hele bed heen valt. Met een sprei geef je je slaapkamer gemakkelijk een andere look.

Bekijk ons unieke assortiment spreien. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! In de webshop is een ruim aanbod van (bed) spreien te vinden, met een diversiteit aan kleuren en dessins, elk met een andere look en materiaal. Bedsupply heeft een ruim aanbod spreien , quilts en plaids van verschillende topmerken in het assortiment.


Warm u op gedurende de winternachten met de plaids en zitbankspreien van Maisons du Monde. Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil.


Met een Auping Sprei Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Deze sprei in imitatiebont is perfect voor een tikkeltje zachtheid in uw interieur. Het decoratiedetail: de bruine kleur van deze plai die zeer goed kan worden gecombineerd met uw meubels.


Onze tip: om uw interieur te harmoniseren kunt u hem combineren met dit bruine SHEFFORD kussen in imitatiebont uit dezelfde collectie. Een mooie sprei kan sfeerverhogend werken en dat zal zeker niet onopgemerkt blijven. Bedspreien in diverse kleuren en materialen. Kijk wat je kunt doen met bedspreien in verschillende kleuren.


Je brengt de uitgroei spray met een handig opzetstukje precies op de uitgroei aan. Kruidvat Colors to Cover geeft je holdgarantie, dus het droogt snel en blijft goed zitten. De uitgroei spray was je later makkelijk weer uit.

We hebben nu drie kleuren: donker blon midden bruin en donker bruin. Vooral in een kamer waar je graag warmte wenst uit te stralen geeft een gebreide sprei het nét even dat beetje extra. Dat maakt een grof gebreide sprei voor elke woonkamer een leuke toevoeging.


Met een grof gebreide sprei over je voeten (of over je hele benen natuurlijk) zit je heerlijk en ben je goed duurzaam bezig. Grandfoulards en plaids: voordelig en zacht. Op zoek naar een leuke en zachte plaid of grandfoulard?


Bij Kwantum ben je aan het juiste adres! Witte sprei met enkele bruine plekken en sommige punten zijn niet helemaal heel. Ook leuk als decoratie over leuning b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts