vrijdag 16 september 2016

Badkamer 3d software

Stel nu zelf je ideale badkamer samen met onze eenvoudige 3D ontwerptool. Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Welkom bij de Software ICT winkel. Ruim assortiment Badkamer.


Overstappen kan alleen vandaag nog!

Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Twijfel je over de inrichting van je badkamer ? Maak dan eerst een 3D -ontwerp van de ruimte. Dat klinkt ingewikkel maar zelfs zonder tekentalent is het vrij eenvoudig.


Je kunt op verschillende websites namelijk je eigen badkamer ontwerpen in 3D. Handig als je de badkamer wil renoveren of net een nieuwbouwwoning gekocht hebt. Net zo lang, tot je de badkamer hebt ontworpen die helemaal past bij jou eisen en wensen.


Open dan nu snel de 3D badkamerplanner en ga ermee aan de slag.

Selecteer de juiste afmetingen, geef aan waar ramen en deuren zich bevinden in jouw badkamer en ga vervolgens aan de slag met de inrichting. Ontwerp zelf je badkamer in 3D. Heb je al ideeën over de indeling van je badkamer ? Met het 3D ontwerpprogramma van Bad in Beeld kan je eenvoudig starten met het ontwerpen en indelen van je nieuwe badkamer. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp je eigen badkamer. Digitale oplossingen voor tegel, sanitair en badkamer ontwerpen.


ViSoft levert software oplossingen aan onder andere fabrikanten, groothandels, showroomhouders, verkopers en vakmannen. Dankzij Palette CAD verloopt het ontwerp van badkamers met tegels heel eenvoudig. Palette CAD bevat producten, materialen en werktuigen die zich speciaal aan de planningseisen voor badkamers en tegels, alsook aan “intelligente”, flexibele voorwerpen aanpassen: bijvoorbeeld automatische installatietekeningen en variabele sokkels.


Ikea heeft het heel gemakkelijk voor haar klanten gemaakt door een 3D programma te ontwikkelen waarin klanten producten uit de Ikea catalogus kunnen toevoegen aan hun eigen badkamer plattegrond. Zodra je klaar bent met inrichten van je badkamer , print je de plattegrond uit en neem je het mee naar een filiaal waar je de meubels kunt kopen of bestellen. Bij Baderie helpen we je niet alleen bij een slimme indeling, maar kun je je nieuwe badkamer vooraf al ervaren door middel van een virtual reality preview. Dan ontwerp je niet alleen je nieuwe badkamer , maar kun je deze ook direct ervaren. Dan weet je nog beter waarvoor je kiest.


De planning vindt online plaats, is overzichtelijk en intuïtief te bedienen. Met de online badkamerplanner van Villeroy en Boch kan je jouw badkamer tot in de puntjes in kaart brengen om vervolgens in te vullen met meubels, voorzetwanden, sanitair en decoratie. Tijdens het ontwerpen in het tekenprogramma kan je makkelijk wisselen tussen bovenaanzicht en 3D -weergave.

Wanneer u uw badkamer ontwerpen mailt, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak in de showroom. Ga dan direct aan de slag met onze 3D badkamer tool! Speciaal voor je gemaakt om jouw badkamer ideeën uit te beelden of om jouw toiletruimte in te delen. Probeer diverse combinaties, speel met tegels en doe direct nieuwe badkamerideeën op. Het grafische ontwerp in 3D geeft je meteen een realistische indruk van je badkamer of toiletruimte.


Wilt u een afspraak inplannen in een van onze showrooms? Er wordt voor u een 3d badkamer ontwerpen gemaakt. Met ons online formulier kunt u heel eenvoudig een afspraak plannen in een showroom naar keuze. Sani-Dump helpt u snel verder met een 3d ontwerp op maat.


Met de Facq Bathroomplanner kun je in drie stappen de badkamer van je dromen ontwerpen: 1. Eerst bepaal je de grootte en vorm van je badkamer. Vervolgens plaats je alle relevante elementen zoals badkamermeubels, sanitair, wanden, deuren en ramen op een grondplan. Ten slotte kun je je zelfgemaakte badkamerontwerp in 3D bekijken. Uw nieuwe badkamer ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten?


U bespreekt uw wensen, u ontvangt een gedetailleerde 3D tekening en wij verzorgen de gehele montage wanneer het u uitkomt. Daarvoor kan je aan de slag met onze Bathroom Designer, een speelse en eenvoudige tool om je gedroomde badkamer te ontwerpen in 3D. Geef er de afmetingen in van de ruimte en dan begint de fun.


Met de 3D planner kan je zelf je gewenste badkamer tekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts