maandag 26 september 2016

Mat zwart folie auto

Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Moeiteloos en zorgeloos binnen 24u. Probeer Matt zelf kostenloos uit! Wil je meer weten over Matt? Veelgestelde vragen over Matt.

Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen. Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer. Alle merken, voor de laagste prijs.


Auto wrapping folie mat zwart 5x 1cm. Deze milieuvriendelijke en niet giftige auto wrapping folie is weersbestendig en waterproof. Met wrap folie kunt u eenvoudig uw auto wrappen.


U kunt uw auto een flitsend kleurtje geven of gewoon een nieuwe uitstraling geven.

Wrap folie is ook ideaal om schade op uw auto te bedekken, zo ziet uw auto er snel weer als nieuw uit. Wij gebruiken alleen Avery of 3M folie. Voor het wrappen zijn alle kleuren mogelijk van wit tot zwart. En er zijn vele variaties mogelijk.


Matzwart blijft nog steeds een van de meest populaire kleuren voor het auto wrappen. Geschikt voor diverse projecten binnenshuis. De breedte van de folie is 45cm. De lengte kies je zelf, deze snijden wij per 50cm voor je op maat.


Maar ook met de exclusieve matte , metallic, glossy en brushed steel kleuren die 3M heeft. Zo kunt u uw auto bijvoorbeeld mat blauw metallic maken met een carbon dak. Of compleet RVS look zoals een Delorean. De felle en brandende zonnestralen worden namelijk door het folie verminderd. Hierdoor zal ook het interieur van uw auto minder snel verkleuren.


Mat zwart is al weer zwaar achterhaal maar ja heel veel mensen willen graag Batman spelen en een batmobile hebben. Na een paar maanden gaat het toch echt vervelen. Als het al niet spontaan gaat ontvellen.

Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Bekijk onze beschikbare kleuren en bepaal welke matte look het best bij jouw stijl past. Dan is onze mat zwart wrapfolie iets voor jou! Deze folie is ook geschikt voor het wrappen van motoren en scooter of bijvoorbeeld je keuken. LENGTE: Je kunt zelf aangeven in welke lengte je de wrapfolie wilt hebben.


Universeel inzetbaar en plakt op alle harde en schone ondergronden. Met een (haar)föhn rek- en vormbaar en ook eventueel verwijderbaar zonder residu. De plakfolies bij KARWEI zijn hip en trendy en zorgen voor een persoonlijke touch in jouw huishouden.


Het plakfolie is gemakkelijk in gebruik, doordat het voorzien is van een zelfklevende lijmlaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts