woensdag 21 september 2016

Latex voor vochtige ruimtes

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. De inhoudsmaat is liter. Vochtige ruimtes zoals de badkamer, het washok, kelder of (bij)keuken zijn prettige omgeving voor schimmels. Vooral bij slechte ventilatie en dichte ramen en deuren dit werkt de aanwas van schimmels in de hand.


Latex voor vochtige ruimtes

Ventileren helpt zeker maar als je eenmaal aangetaste muren hebt dan wordt het probleem vaak snel groter. GAMMA latex badkamer en keuken wit liter is een uitstekend dekkende licht zijdeglans muurverf. De latex is met name geschikt voor vochtige ruimtes binnenshuis zoals de badkamer of keuken. De verf is schimmelbestendig en zeer goed reinigbaar. Eén emmer van liter volstaat voor het schilderen van een oppervlakte van m2.


Is latex voor vochtige ruimtes van een willekeurige voldoende? Ik heb een inpandige badkamer (dus geen raam) met afzuigpunt die aan de andere kant van de badkamer zit als waar de douche zit. Ik en mijn vriendin houden nogal van lang en warm douchen dus de badkamer en dus het plafond gaat erg vochtig worden. Sikkens Alphatex SF is een zeer goede muurverf voor de natte ruimtes binnen. Hoge dekkracht, geurarm en schrobvast, kortom ideaal voor een nieuw kleurtje op de muur in uw keuken, toilet of badkamer.


Latex voor vochtige ruimtes

Voor het behandelen van winddroog beton, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, oude, intacte verflagen, behang enz. Maar als je het toch gaat doen moet je voorstrijk gebruiken. Is vrij dun spul wat je erop smeert en een laagje op de muur vormt. En gebruik goeie alabastine latex voor vochtige ruimtes. Zelf zo ook de badkamer gedaan en bleef heel goed zitten.


De badkamer is een van de meest vochtige ruimtes in een woning en heeft daarom speciale aandacht nodig als het gaat om verven. De juiste verf moet in ieder geval schimmelwerend zijn. Daarom gebruiken we altijd schimmelwerende latex. Vinyl latex zal over het algemeen duurder zijn dan de ‘gewone’ latex.


De vinyl latex is beter af te nemen, ademend en goed geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals in de badkamer en de keuken. Heeft Alabastine overschilderbare verf voor badkamer en keuken? De schimmelbestendigheid van de Badkamer en Keukenverf zal wel verdwijnen door deze laag latex.


Zo gebruikt u de verf voor badkamer en keuken optimaal: De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Met Alabastine 2inVochtige Muren bespaar je tijdens het schilderen van je muren veel tijd. Deze speciale 2inmuurverf is een voorstrijk en muurverf in 1. De muurverf van Alabastine 2inVochtige Muren voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag en vochtplekken op steen en beton, stuc- en pleisterwerk (op cementbasis). Denk aan de badkamer, wc en andere sanitaire ruimtes , de kelder of bijkeuken. Gelukkig is er speciale muurverf voor deze ruimtes en wij laten je graag kennismaken met de Wijzonol badkamer muurverf!


De standaard latex is echter niet geschikt voor de badkamer. Deze soort plafondverf is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes , zoals de badkamer. Synthetische latex wordt tegenwoordig bijna niet meer gebruikt.


Deze verf is te verdunnen met terpentine. Deze website maakt gebruik van cookies, zodat wij u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert.


Verf nodig voor een vochtige ruimte? Vandaag besteld = morgen in huis! Schilderwerk in een vochtige ruimte zoals de badkamer vergt net wat meer aandacht dan een doorsnee schilderklus.


Wij zetten vijf tips op een rijtje die van belang zijn bij het schilderen van dergelijke ruimtes , in zowel nieuwbouwsituaties als tijdens het renoveren van een verouderde badkamer. Schimmelbestendige verf voor slecht geventileerde ruimtes. Werkzame stof: copolymeerdispersie (gaat aantasting van de verf door bacteriën, schimmels of gisten tegen). Niet toepassen op oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten.


Wil je verf voor vochtige ruimtes kopen? Vergelijk het aanbod aan scherpe prijzen in de webshop. Bestel online en geniet van een snelle en gratis levering. Denk hierbij aan plamuurmessen en muurrollers voor een superglad resultaat.


Alabastine begrijpt ook dat klussen voor de beginnende klusser vaak best ingewikkeld kan zijn. Op elke verpakking staat daarom eenvoudig en stap voor stap weergeven hoe je de klus klaart. Zo kan er écht niets meer misgaan. Muurverf 2-in-in spuitbus. Helderwitte latex voor het eenvoudig bijwerken van strepen en verkleuringen, zoals roet,.


Latex voor vochtige ruimtes

Niet geschikt voor vochtige ruimtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts